0
AdmiralBet ABA Liga

VELJKO MRŠIĆ: Više smo pokazali od Partizana u ove tri utakmice, Musu sam namerno ‘oštrio’ za ovaj meč

Objavljeno: 02.04.17 u 23:40

Trener ekipe Cedevite ocenio se da se njegov tim više nego zasluženo plasirao u finale. Povrede važnih igrača ostavile gorak ukus.

Veljko Mršić ocenio je da je njegov tim više nego zasluženo došao do finala regionalnog takmičenja, jer je po njegovom mišljenju pokazao da je bolji rival od crno-belih u sve tri odigrane utakmice.

-Pokazali smo u večerašnjoj utakmici da smo bolja ekipa od Partizana. Bolje smo odigrali u tri utakmice i zasluženo smo pobedili. Više smo pokazali u te tri utakmice, bez obzira na nesreću koja nam se dogodila u prvom minutu s Boutrajtom i kasnije s Arapovićem. Međutim, odigrali smo za njih i u prekrasnoj atmosferi odigrali smo možda i jednu od najboljih utakmica u sezoni i to protiv odličnog protivnika, koji je isto odigrao jako dobru utakmicu – rekao je šef stručno štaba Zagrepčana.

Trener Cedevite otkrio je i kako je za ovaj meč pripremao mladog Džanana Musu, koji je večeras bio jedan od glavnih igrača domaćina.

-Što se tiče Muse, hladio sam ga da skoro pregori od nervoze i očekivao sam njegov odziv. Već dva dana znao je da će on biti džoker na današnjoj utakmici i to se ostvarilo. Sada treba raditi stalno kao što je radio u zadnja tri dana da to bude u kontinuitetu“, izjavio je Mršić.

 

 

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter