0
Evropske lige

FOTO: Premijer liga

PREMIJER LIGA: Spektakl na ‘Emirejtsu’, podela bodova Arsenala i Sitija (VIDEO)

Objavljeno: 02.04.17 u 18:55

Utakmica u Londonu između Arsenala i Mančester Sitija potpuno je opravdala epitet derbija, a na kraju meč je završen bez pobednika, rezultatom 2:2 iako su gosti u dva navrata imali prednost.

Već od samog starta meča bilo je jasno da ćemo na „Emirejtsu“ imati pravi spektakl. Počelo je veoma dinamično sa po prilikom na obe strane a gosti su došli do vođstva već u petom minutu preko Senea, nakon maestrane asistencije Kevina De Brujnea.

Već pet minuta kasnije građani su mogli da dupliraju prenost, ali je udarac De Brujnea sa ivice šesnaesterca završio na stativi. Nastavilo se sa otvorenom igrom i nadalje a kako se bližio kraj prvog poluvremena Arenak je polako počeo da dolazi k sebi.

Izvor:Youtube/FOOTBALL SPOTLIGHT

“ Tobdžije“ su do izjednačenja došle u 40. minutu utakmice, nakon što je Teo Volkot iskoristio loše postavljenu ofsajd zamke gostiju, ali svega dva minuta kasnije Aguero je doneo novo vođstvo Sitiju i tako postavio konačan rezultat prvog dela igre.

Početak drugog dela takođe je počeo dinamično a brzo izjednačenje londonskom timu doneo je Mustafi, pogotkom u 53. minutu nakon kornera koji je izveo Mestu Ozil.

Do kaja meča Mančester Siti je više pretio, tvorio još dve dobre šanse preko Fernandinja i Aguera ali promene rezultata nije bilo.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter