0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Partizan nastavlja poteru, Đurđević i Leonardo za pobedu u Nišu (VIDEO)

Objavljeno: 01.04.17 u 20:45

Fudbaleri Partizana uspešno su „preskočili“ teško gostovanje u Nišu u okviru 28. kola Superlige, gde su golovima Uroša Đurđevića i Leonarda odneli pobedu od 2:0.

Zasluženo je Partizan osvojio nova tri boda, pošto je tokom celog meča imao šanse, ali su promašivali i Leonardo i Tavamba, a nakon njih i Đurđević.

Imao je i Radnički svoje šanse, ali je Travančić promašio iz izgledne prilike, potom i Kojić. Ipak, utisak je da je bilo pitanje trenutka kada će „parni valjak“ slomiti otpor Nišlija, što se dogodilo u 70. minutu, kada je Đurđević pogodio za 1:0, uz veliku pomoć Vladimira Volkova.

Kruna pobede stigla je u samoj završnici, kada je Leonardo fantastičnim lobom potvrdio trijumf svoje ekipe, ujedno i svoj 16. gol u sezoni, pa su Đurđević i on nastavili da zajedničkim snagama održavaju crno-bele u trci sa Crvenom zvezdom.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Radnički Niš – Partizan 0:2 (0:0)

Stadion: Čair. Gledalaca: 9.000 Sudija: Lazar Lukić.

Strelci: Đurđević u 70. i Leonardo u 90+1. minutu.

Radnički Niš: Zogović – Petrović, M. Živković, Perendija, Volkov – Tomić, Arsić, Stojanović – Noma (od 69. Mrkić), Travančić (od 74. Apostolović) – Kojić.

Partizan: Kljajić – Vulićević, Ostojić, Milenković, Miletić – Everton, Jevtović (od 63. Kosović), Janković, Leonardo (od 90+3. Radin) – Đurđević (od 90+3. Đuričković), Tavamba.

[/stextbox]

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter