0
Evropske lige

ČISTKA NA ‘ETIHADU’: Gvardiola precrtao trinaestoricu za narednu sezonu!

Objavljeno: 31.03.17 u 15:35

Nezadovoljan igrama svog tima španski stručnjak se odlučio na radikalne promene pred start naredne sezone.

Mančester siti tokom ove sezone pruža znatno slabije partije od onoga što su mnogi očekivali od ovog tima, uzevši u obzir dolazak u klub Pepa Gvardilole i količinu utrošenog novca u formiranje tima.

 Zato sledećeg leta klub kreće u radikalnije rezove, a ceh će platiti brojni igrači koje španski stručnjak više ne vidi u planovima za budućnost.

Na izlaznim vratima „Etihada“ nalazi se čak 13 fudbalera, od kojih doduše mnogi ni nemaju značajniju ulogu u timu.

Od igrača kojima narednog leta ističu ugovori novoj saradnji mogu da se nadaju jedino golma Vili Kabaljero, kao i Jaja Ture, dok se kao sigurni vide odlasci Hesusa Navasa, Gaela Klišija, Pedra Zabalete i Bakarija Sanje. Listu fudbalera koje Gvardiola više ne želi u timu zaključuju Džo Hart, Samir Nasri, Mangala, Delf, Boni, Fernando i Denajer. 

Sigurno je da će nakon ove „čistke“ klub osloboditi značajanu količinu novca koja trenutno ide na plate pomenutih igrača, pred velike kupovine koje će sigurno napraviti u narednom prelaznom roku.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter