0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ SMIRUJE DELIJE: Evo šta direktor Zvezde kaže o izmirenju dugova i evro licenci

Objavljeno: 28.03.17 u 20:40

Zvezdan Terzić uverava da nema razlga za brigu i da se neće ponoviti scenario od pre tri godine kada je Crvena zvezda izbačena iz Evrope zbog neizmirenih dugova.

Direktor crveno-belih je u razgovoru za „Večernje novosti“ potvrdio da će Zvezda sigurno igrati evropske kvalifikacije i ističe da u narednih nekoliko dana sve biti rešeno.

-Neka naši navijači budu bezbrižni, dobićemo dozvolu ovih dana, do kraja marta, što je pre roka i dolaska Komisije za licenciranje iz evropske kuće fudbala, koja je planirana za april – izjavio je Terzić.

On ipak nije želeo da se osvrće na špekulacije koje su se pojavile u javnosti, da je Zvezda morala da podigne novi kredit ne bi li isplatila zaostale dugove koji iznose oko 1. 500 000 evra.

– Nemam komentar za takve priče. Klub je preduzeo sve što je bilo potrebno i Crvena zvezda će izmiriti sve svoje obaveze koje su potrebne da se dobije licenca,- rekao je prvi operativac crveno-belih.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter