0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Zvezdaši danas isčekuju mečeve fudbalera i košarkaša, bogat izbor evropskog fudbala

Objavljeno: 19.03.17 u 08:45

Kao i svake nedelje očekuje nas bogat sportski program a u fokusu naše javnosti, sigurno će biti mečevi fudbalera i košarkaša Zvezde.

Crveno-bele fudbalere danas očekuje vrlo nezgodno gostovanje zahuktalom Čukaričkom, a ovaj meč ćete moći da pogledate na prvom kanalu televiziji Arena sport, sa početkom od 15h. Na istoj televiziji sa početkom 19h moćićete da pogledati i polufinalni meč regionalne košarkaške lige između Crvene zvezde i Budućnosti, a za one koji nemaju programe Arene prenos je obezbeđen i na drugom programu RTS-a.

Što se tiče ostatka programa na Areni u ponudi je dosta fudbala, pre svega francuske Lige 1 i italijanske Serije A, a tu se izdvajaju mečevi PSG-a i Liona, odnosno Sampdorije i Juventusa.

Što se Sport kluba tiče tu su u centru pažnje mečevi španske Primere, među kojima su najzvučniji ValensijaBarselona i Atletiko MadridSevilja, a tu su i dueli engleske Premijer lige gde prednjače Mančerster SitiLiverpul ondosno Totenhem i Sautempton.

Na istom programu možete pogledati i finala teniskog turnira u Indijan Velsu u muškoj i ženskoj konkurenciji a tu je i utakmica NBA lige izneđu Detroita i Finiksa.

Eurosport je rezervisan za nemačku Bundesligu, a ovog ppopodneva na programu su mečevi Majnca i Šalkea, odnosno Borusije iz Mehengladbaha i minhenskog Bajerna.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter