0
Domaći fudbal

FOTO: sr.partizan.rs

MARKO NIKOLIĆ: Zadovoljan sam načinom na koji smo započeli proleće, hvala unapred svima koji sutra dođu!

Objavljeno: 17.03.17 u 15:40

Fudbalere Paritana u subotu očekuje utakmica sa Voždovcem u okviru 27. kola Super lige Srbije, a trener crno-belih istiće da njegovu ekipu očekuje jedan nezgodan i vrlo motivisan rival.

Marko Nikolić ističe da je zadovoljan načinom na koji je njegove ekipa započela drugi deo sezone i nada se da će u istom ritmu nastaviti i u subotu, kada im u goste dolazi ekipa Voždovca (17h) koja svim silama želi da zadrži poziciju koja vodi u plej-of.

-Zadovoljan sam kako smo počeli drugi deo sezone i što ovoliko drugo traje naša serija. Bilo bi jako neobično da nije tako posle niza od 22 utakmice bez poraza, a veće zadovoljstvo bilo bi da smo slavili u derbiju. Nadam se da ćemo i protiv Voždovca nastaviti u tom tempu.- rekao je šef stručnog štaba Partizana na konfereneciji pred sutrašnji duel.

On ističe da njegovu ekipu očekuje nezgodan rival, koji će svoju dobru formu pokušati da potvrdi i na gostovanju u Humskoj.

-Voždovac je u dobroj formi, beleži kvalitetne rezultate, ima zanimljiv tim i vidi se i lepa atmosfera i tu dolazimo do ključnog faktora. A to je motivacija. Odnosno, na koji način će fudbaleri Partizana reagovati sutra. Bitno je šta ćemo uraditi u preostala tri kola, ovo je poslednja utakmica do pauze, posle koje sledi paklen ritam. A verujem da postoje uslovi da naši igrači iznesu sve na teren i verujem ostvare još jednu pobedu.- rekao je Nikolić koji je imao i jednu poruku za navijače:

-Ne pozivam publiku, ali se unapred zahvaljujem onima koji će doći. Jer, oni koji dolaze bodre ovaj tim i na fascinanat način. Koliko god da ih bude na tribinama staće iza ovih momaka koji se pošteno na ponosan i častan način, bore za Partizanov dres- zaključio je trener Partizana.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter