3
Domaći fudbal

SLS: Partizan izazvao, Zvezda odgovorila – 3:0 protiv Javora uz prelepe golove Kange i Ruiza (VIDEO)

Objavljeno: 12.03.17 u 19:07

Crvena zvezda je pobedom nad Javorom od 3:0 napravila jedan od važnijih koraka ka odbrani šampionske titule. Strelci Kanga u 29, Plavšić u 47. i Ruiz u 83. minutu.

Fudbaleri Zvezde su u meč sa Javorom ušli sa saznanjem da je Partizan savladao Mladost u Lučanima, pa je pobeda bila imperativ.

I mogla je Zvezda na samom početku da povede, ali je Ričmond Boaći promašio jednu od šansi koje se ne promašuju.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ipak, Boaćijev propust iz 13. minuta anulirao je Kanga u 29, kada je na centaršut Anđelkovića odreagovao sjajnim volej udarcem i doveo Zvezdu do prednosti.

Napadali su Zvezdini fudbaleri, ređale su se šanse, promašivali su svi, pre svih Boaći, kog na ovom meču baš nije hteo gol, ali se na odmor otišlo sa 1:0.

CRVENA ZVEZDA-JAVOR_01
FOTO: STARSPORT

 

Početak drugog perioda doneo je i lepu akciju po desnom krilu, centaršut Petkovića i pogodak Plavšića za 2:0. Nastavila je Zvezda sa agresivnom igrom, ponovo je Boaći nekoliko puta mogao da se upiše u strelce, promašio je i Ruiz, a onda je usledio prekid meča zbog bakljade sa severne tribine.

Taj prekid kao da je najviše prijao Kostarikancu, koji je u 83. minutu postigao prelep gol za 3:0 i ubedljiv trijumf kao odgovor prvom pratiocu, te povratak na šest bodova viška u odnosu na Partizan.

 

(Youtube/AM Video7S)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Crvena zvezda – Javor 3:0 (1:0)

Strelci: Kanga u 29, Plavšić u 47. i Ruiz u 83. minutu

Stadion: Rajko Mitić. Gledalaca: 4.834. Sudija: Vlado Glođović.

Crvena zvezda: Manojlović – Petković, Frimpong, Luković, Anđelković – Le Talak, Donald – Plavšić, Kanga (od 80. Milijaš), Ruiz (od 85. Milić) – Boaći (od 72. Vujaklija).

Javor: Đogatović – Ristovski, Milović, Karišik, Amanović – Milanović (od 86. Kiković), Mitošević, Gafurov, Cvetković (od 63. Maričić), Eliomar (od 74. Ilić) – Tripković.

[/stextbox]

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter