0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Nedelja nam donosi mečeve Super lige, start Đokovića na Indijan Velsu, „Old Firm“ i košarkaški el Klasiko

Objavljeno: 12.03.17 u 08:45

Danas će kod nas svakako u fokusu biti fudbalski mečevi našeg šampionata, pre svih dueli Mladosti i Partizana odnosno Javora i Crvene zvezde. Takođe Novak Đoković će odigrati meč drugog kola Indijan Velsa.

Na kanalima Arene sport program otvara duel u Lučanima, gde Mladost od 13h dočekuje ekipu Partizana, dok Javor i Crvena zvezda svoj meč igraju od 17h sa prenosom na istom kanalu. Od fudbala na Areni takođe ćemo imati i bogatu ponudu mečeva italijanskog i francuskog šampionata.

Što se tiče košarke tu su na programu poslednji mečevi regularnog dela ABA lige ali i mečevi španske lige gde se svakako izdvaja duel između Real Madrida i Barselone, koji startuje od 18h na Areni 4.

Na kanalima Sprot kluba u fokusu će biti nastup Novaka Đokovića protiv Kajla Edmunda koji startuje od 20h. Takođe tu će biti dosta fudbala gde se izdvaja pre svega derbi Glazgova između Seltika i Rendžersa od 13h, derbiji španskog šampionata Selta-Viljareal i Sosijedad- Atletik Bilbao kao i mečevi FA kupa i Premijer lige.

Od košarke će na Sport klubu svakako najzanimljiviji biti istanbulski derbi između Galatasaraja i Fenerbahčea, kao i meč NBA lige između Bostona i Čikaga.

Što se tiče Eurosporta tu kao i obično imamo mečeve nemačke Bundeslige i to duele između Šalkea i Augsburga odnosno Hamburga i Borusije iz Mehengladbaha.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter