7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ PORUČIO GROBARIMA: Ne trošite energiju na stvari na koje ne može da se utiče!

Objavljeno: 10.03.17 u 12:13

Trener Partizana bacio je u razmišljanje mnoge posle poruke koju je uputio Grobarima pred meč sa Mladosti iz Lučana u Dragačevu.

On je istakao da niko ne sme da se opušta i unapred upiše tri boda protiv neugodne Mladosti na njenom terenu.

– Pokušaćemo da kroz igru pronađemo način da neprijatnog protivnika pobedimo. Reč je o ekipi koja je besprekorno motivisana i jako opasna iz prekida. Sve su to odlike ekipa koje vodi Nenad Milovanovića. Istovremeno su i upozorenje mojim igračima da stvari shvate ozbiljno. Ulazimo u završnicu osnovnog dela sezone i čeka nas neugodna utakmica protiv Mladosti. To što će domaćin biti motivisan je dobrio za nas, jer izvlači maksimum. Kroz takvu vrstu napora napredujemo kao tim, dobijamo mentalnu čvrstinu, a podižemo i kvalitet igre, jer mečevi imaju pravi takmičarski naboj. Zadovoljan sam zbog toga, trebalo bi da budu i Partizanovi navijači zadovoljn i što naši rivali tako igraju – istakao je Marko Nikolić.

PEH ZA PARTIZAN: Vezista na bolovanju, neće igrati ni derbi u plej-ofu?

Strateg Partizana je posle uputio poruku Grobarima koja će sigurno zaintrigirati sportsku javnost. Evo šta je Marko Nikolić rekao o duelu u Novom Sadu između Vojvodine i Crvene zvezde.

– Još sam bio na stadionu kad se ta utakmica igrala. Nisam je pratio na poseban način, jer se trudim da ostanem fokusiran iskjučivo na igre Partizana. Moja poruka igračima Pasrtizan je da budu fokusirani na sebe, na ono što mi možemo da utičemo. A to su igre Partizana. Da čekamo šansu na sportskom terenu. Mi igramo utakmice na takav način da se od nas traži maksimum. To je ujedno i poruka našoj publici, da ne troši energiju i ne nervira se na stvari na koje ne možemo da utičemo. Nego, da prati Partizan – zaključio je Nikolić.

Meč Partizana i Mladosti igra se u Lučanima u nedelju od 13 časova.

0
0
7 Komentara
  1. Ako Djrdjevica traze rukometni klubovi pa vas cigane traze da vratite pare uciteljici sto vas nije naucila razliku izmedju hokeja i fudbala.
    A i ti Djurdjevici uvek su vam bili rak rana, setite se Milana Djurdjevica i njegovih golova petom kroz noge vasim cuvenim golmanima. A sad i Urke zabija glavom. Na sledecem ima da vam se useta u gol.

    0
    0
    Odgovori
  2. Bravo Marko, tako je bre.
    Steta samo sto komsinici nismo spakovali 3 komada, pa im ni 10 sudija nebi pomoglo

    0
    0
    Odgovori
  3. Bravo Marko i slažem se u potpunosti sada je na navijačima da podigneemo svest i pomognemo klubu.Ali mi se čini da su navijači PFK razočarani UPRAVOM pa dokle treba da trpimo da nam sudije uništavaju klub .1-1 pa dokle bre, svi vide šta se radi 54 derbija jeli pistoji UEFA Nion jednostavmo zaštiti te navijačku inteligeciju…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter