4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KOMIČAN AUTOGOL ŠTOPERA VOJVODINE: Pogledajte nespretnu reakciju kojom je Puškarić Zvezdi doneo preokret (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.17 u 19:45

Uspela je Crvena zvezda da stigne do 2:2 protiv Vojvodine u Novom Sadu, ali taman kada su Novosađani pomislili da mogu da se vrate u meč, usledio je „hladan  tuš“.
U 70. minutu Gelor Kanga je uputio centaršut, nakon malo komplikovanja, ka šesnaestercu domaćeg tima.

Darko Puškarić je bio pored Ričmonda Boaćija, i u pokušaju da interveniše očajno je zahvatio loptu, koja je završila u mreži Vojvodine za 3:2 i preokret Beograđana za samo 20 minuta u drugom poluvremenu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

 

 

(Youtube/Magic Moment)

0
0
4 Komentara
  1. Zar ima neko da se ponosi ovakvom pobedom??? Isti scenario kao prosle sezone OFK Beograd – zvezdana. Ne znam kako posteni sportski radnici mogu da ostanu nemi na sve ovo? Vidim u komentarima da navijaci zvezdane pitaju grobare:“ da li ste se ponadali“?
    Ne nismo se mi navijaci Partizana ponadali jer nismo toliko ni ludi ni glupi. Svak je vidio da Babic u 40. minutu, umesto da plasira loptu u gol pored Manojlovica, bezi iz gol sanse, da Meleg u 45+1 nece da prosledi onu loptu u gol vec sa njom ide nekuda prema gol liniji i zasto bi se onda nadali necemu. Vojvodina jednostavno receno vise nije htela da da gol, a i jedan od ona 2 su verovatno pala neplanirano. Ovo je sramota za Vojvodinu, njenog trenera Ivanovica, za srpski fudbal i za sve postene ljubitelje fudbala i sporta uopste.

    0
    0
    Odgovori
    • Dečko, ti treba da posetis stručnu ustnovu da postave dijagnozu jer nešto sa tobom nije uredu. Ne verujem da je u pitanju vid, pre će biti da je u pitanju psiha. Mrznja izaziva različite poremećaje i ako se na vreme reaguje može da se predupredi. Ti ne vidiš stvaran svet nego ono što želiš da se događa. Budi nam zdrav!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter