3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIJE IM SE DALO: Fudbaleri Zvezde pored dva boda imaju još jedan veliki razlog da žale!

Objavljeno: 05.03.17 u 10:51

Bod iz derbija biće nagrađen samo ‘sićom’, što je po pravilniku zbog liderske pozicije na tabeli.

Imali su crveno-beli u ‘džepu’ pobedu i ekstra premiju, ali je Uroš Đurđević na oba polja rastužio igrače Crvene zvezde. I više nije slucajno da treći derbi za redom lopta se nalazi u njihovoj mreži u samom finišu, što je za analizu šefa Miodraga Božovića.

Vremena za plakanje nema, mada svakako da bi tri boda donela mirnije snove, a zarađeni novac dodatan motiv da se juri odbrana titule.

TO SE NIJE VIDELO U PRENOSU: Grobari grme – ‘Opet nije sviran čist penal za Partizan!’ (VIDEO)

Ovako na računima bice ‘sića’, zbog pravilnika da ekipa, dok je na prvom mestu, ima bonuse. I podatak da je Zvezda, bez poraza već 18 mečeva je jedan mali plus.

Ekipa je jutros odradila lakši trening pošto u sredu sledi težak ispit protiv Vojvodine u Novom Sadu. Svakako da je plan da se bar zadrži zaliha od šest bodova pred podelu u ple -ofu.

0
0
3 Komentara
  1. Proslo vam je dragi moji glodari vreme TOLETA i njegove vladavine sto se tiče suđenja na derbiju psssttt nemoj da se javljate,kad je Terzic trazio objasnjenje zbog čega ne sudi Mazic svi ste osuli paljbu po njemu ,,e sad eto vam taj sudija i studijska organizacija pa kukajte njima a nemojte narodu,,,,,i nemojte glumiti kojekakvu zrtvu neprilici vam to,,,,nadaleko ste poznati po svom postenju,,,,,

    0
    0
    Odgovori
  2. ..imaju, imaju, za rodjendan crvenog zla i simbola ex Yu su dali gol iz auta na poklon uz ‘sudiju’ koji je sprecio ozbiljan poraz kao i veliko ponizenje crvene bludnice, sada, kada su na ‘vrhuncu’ proteziranja aboliranog fk zla od strane sotona i juda srb. !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter