0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PREMA POSLEDNJIM INFORMACIJAMA: Evo koliko će sa parketa odsustvovati Džamont Gordon…

Objavljeno: 27.02.17 u 21:49

U toku je utakmica između Mega Leksa i Partizana tokom koje smo saznali koliko će crno-beli biti bez američkog krilnog igrača.

U danima kada Partizan igra bez trenera Aleksandra Džikića, ali i Hečera, Marinkovića, Koprivice, Karahodžića i Ratkovice, u utakmici u Sremskoj Mitrovici nema ni Novice Veličkovića i Džamonta Gordona.

I dok se za kapitena još uvek ne zna da li je u pitanju povreda ili samo odmor od napornog ritma utakmica, za poslednje pojačanje Partizana se zna da je povreda lože problem koji vuče još od finala Kupa Radivoja Koraća.

HOĆE LI PARTIZAN KALKULISATI: Zvezda ili Cedevita u polufinalu? (ANKETA)

Tokom prenosa utakmice Mega-Partizan komentator TV ArenaSport Edin Avdić otkrio je da će Džamont Gordon odsustvovati sa terena narednih 10 dana, što je period u kom će biti odlučena sudbina crno-belih u regularnom delu ABA j.t.d. lige.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kalkulacije se vrše i pitanje je koje će Partizan (želeti) da zauzme mesto na kraju regularnog dela. Pitaju se i Budućnost i Cedevita, kao i Crvena zvezda koja u poslednjem kolu dočekuje upravo podgorički tim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter