0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Prvo Zvezda, pa mali predah i onda Partizan u Mitrovici

Objavljeno: 27.02.17 u 08:45

Bogat sportski dan za ponedeljak je pred nama, a uživaće navijači Crvene zvezde, ali i Partizana. Ništa bez fudbala.

Domaći sportski program otvara ABA liga i duel Crvene zvezde i Olimpije iz dvorane ‘Aleksandar Nikolić’. Crveno-beli bez velikih ambicija ulaze u ovaj meč, četa Dejana Radonjića je već overila prvo mesto pred plej-of i danas od 17 časova će igrati u malo izmenjenom sastavu bez Stefana Jovića, a najverovatnije i još nekih prvotimaca.

Daleko zanimljivije biće sat i po vremena kasnije kada u Sremskoj Mitrovici igraju Mega Leks i Partizan. Crno-belima je pobeda prekopotrebna ako žele da se bore za drugo mesto i prednost domaćeg terenea u polufinalu plej-ofa. Beograđani imaju problema sa bolesnim i povređenim igračima, dok sa druge strane Mega će pokušati da se osveti crno-belima za poraz u Kupu i poboljša skor do kraja prvenstva. Oba meča su na programima Arene sport.

Kada je reč o fudbalu u centru pažnje je duel Liverpula i Lestera. ‘Crveni’ se bore za Evropu, a ‘lisice’ posle smene Klaudija Ranijerija pokušavaju da se spasu i opstanu u ligi. Duel je na programu od 21 čas na Sport klubu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter