0
AdmiralBet ABA Liga

Cibona ostaje bez Stroberija?

Objavljeno: 29.12.12 u 20:25

Stroberi

Stroberi je najbolji strelac „Vukova“ u dosadašnjem delu sezone sa prosečno 13,5 koševa po utakmici u regionalnoj ligi.

On je ovog leta raskinuo ugovor s izraelskim Hapoelom da bi došao u Zagreb, i  izgleda da je nezadovoljan pošto traži, ili je već našao novi klub. Ruku na srce Cibona je beležila katastrofalne rezultate ove sezone i nisu zabeležili niti jednu pobedu u evropskim takmičenjima a u ABA ligi su na devetom mestu i pre će se boriti za opstanak nego za vrh tabele.

Razlaz između 27-godišnjaka i Cibone trebalo bi se navodno da dogodi u prvim danima januara, ali u klubu za tu informaciju prvi put čuju. Cibonin direktor Zdenko Antunović kaže:

„Pa to je naš najbolji igrač, s njim smo najzadovoljniji. Bio je nezadovoljan jer nije imao automobil na raspolaganju, ali i to smo ovih dana rešili. On je uredno plaćen, kao i ostali stranci, i nema razlog za raskid ugovora. Druga je priča ako neko želi da ga  otkupi od nas“  kazao je direktor dodavši da će hrvatski igrači plate za oktobar i novembar dobiti početkom januara.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter