4
Košarka

FOTO: STARSPORT

NAJLEPŠA SLIKA FINALA: Lepotica u Partizanovom i momak u Zvezdinom dresu su najveći pobednici derbija (FOTO)

Objavljeno: 20.02.17 u 00:25

Pored mnogih scena bakljada, ulaska žandarmerije i hitne pomoći, ovo je definitivno najbolja slika večerašnjeg derbija u finalu Kupa Radivoja Koraća.

Videli smo večeras baš sve što smo, realno, i očekivali od ekipa Partizana i Crvene zvezde. Navijači Partizana se pitaju šta bi bilo da su večeras igrali sa Hečerom, Marinkovićem, Koprivicom i Džikićem na klupi, dok se simpatizeri slate novim trofejom i četvrtom ‘Žućkovom levicom’ u poslednjih pet sezona.

FOTOGALERIJA: Topovski udari, žandarmerija na parketu i spektakl o kom će se pričati!

Problemi sa povredama, tehničke greške, bakljade, varnice, pa i topovske udare, svi će zaboraviti, a slike poput ove će se pamtiti.

FENOMENALNO: Grobari fanatično podržali ekipu posle poraza u finalu Kupa Radivoja Koraća

Na njoj su navijačica Partizana i navijač Crvene zvezde, koji jedno uz drugo bodre svoj voljeni tim. I dok je mnogima pitanje navijačke pripadnosti najvažnije, ovim mladim ljudima to nije bila prepreka.

I svaka im čast na tome!

Navijačica Partizana i navijač Crvene zvezde

NAVIJAČI PARTIZANA POLUDELI: Da li je Gudurić napravio korake pre ključne trojke?! (VIDEO)

0
0

4 Komentara

  1. Ranko i ovaj brazilac GdK SA RAZNIMA NADIMCIMA, vode derbi na komentarima, ali ranko je pobednik u ovoj trci. DOKAZ DA POSTOJE NORMALNI LJUDI U NASOJ SRBIJI!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter