4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PAO ‘BUNKER’: Plavšić ‘dođe pivo’ golmanu Novog Pazara (VIDEO)

Objavljeno: 18.02.17 u 15:46

Crvena zvezda je u 41. minutu probila bunker Novog Pazara i povela sa 1:0.

Gol ide na dušu golmana Pazaraca Živkovića. Plavšić je šutirao sa nekih 16 metara traljavo po zemlji, svi su videli loptu u rukama golmana gostiju, ali mu je ona prošla kroz ruke i završila u golu.

(Izvor: YouTube/WM Media)

0
0
4 Komentara
  1. Dzaba Zvezdo 40-tak igraca na spisku,dzaba i sasvim solidan kvalitet,sigurno najbolji u ligi ali najveci minus je ostanak trenera Bozovica jer covek jednostavno ne zna da napravi igru,izabere najbolju postavu i pronadje mesto u timu igracima.Sa ovim timom bi Prosinecki vodio protiv Pazara sa 5:0 na 15 min do kraja a bezao bi drugom minimum 15 bodova.Ovo ne lici ni na igru ni na Zvezdu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Igra nije nista posebno,pokusava se nesto ali jalovo.Igra se vec 70 minuta a Bozovic nista ne menja.Ruiz ubedljivo najslabiji pojedinac,samo smeta i gubi lopte,ne zna nikog da predje a nista bolji nije ni KangaUmesto Ruiza ubaciti Sikimica i krenuti sa dva spica a umesto Kange Milijasa.mogao bi da izadje i Lukovic,posto nema posla u odbrani,na njegovo mesto Le Talek a Poletanovic u sredini umesto njega.

    0
    0
    Odgovori
      • Imam već licencu i ne brini za to.Mogao si da vidiš da su upravo prozvani igrači,koji su bili najslabiji na terenu,prvi zamenjeni.Verovatno ti i dalje nije jasno ali to je razlika između nas koji znamo fudbal i vas kojih ima 90% a nemate pojma šta gledate a još manje šta vidite a loptu niste ni šutnuli.Zato zemljače,odgledaj još jedno 10-tak puta snimak,ove tekme,pa će ti možda biti malo o čemu sam pisao,mada sumnjam.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter