4
Košarka

FOTO: STARSPORT

ŽOC OSTAJE BEZ TROFEJA: Efes srušio Fenerbahče u četvrtfinalu Kupa

Objavljeno: 15.02.17 u 21:18

Ekipa Anadolu Efesa savladala je u „Abdi Ipekči“ areni Fenerbahče, rezultatom 82:74 i tako se plasirala u borbu za finale.

Ključnu prednost ekipa Velimira Perasovića stekla je krajem treće deonice, koju je okončala sa devet poena viška, posle izjednačenog prvog poluvremena.

Ispostavilo se da je „pivarima“ ova zaliha bila dovoljna da sigurno privedu utakmicu kraju i eliminišu verovatno i najvećeg favorita za trofej.

Pobedničku ekipu predvodio je Francuz Tomas Ertel, koji je meč završio sa 18 poena i 6 asistencija, dok je Brajan Danston dodao 12 poena uz 9 skovova.

Kod ekipe Željka Obradovića najviše se istakao centar Ekpe Judo, koji je uz 14 poena imao i 9 skokova. Odličnu partiju pružili su i Jan Veseli sa 13 poena dok je Bogdan Bogdanović uz 12 poena dodao i 8 asistencija.

Uz Efes polufinale je još obezbedila i ekipa Karšijake, dok će se sutra sastati Bešiktaš i Banvit, odnosno Galatasaraj i Darušavaka.

0
0

4 Komentara

  1. Kada si pobegao iz ustanove ?? Svi koji si za to krivi , biće sankcionisani , a ti ćeš biti vraćen u ustanovu !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Kada si pobegao iz ustanove ?? Svi koji si za to krivi , biće sankcionisani , a ti ćeš biti vraćen u ustanovu !!!u

    0
    0
    Odgovori
  3. ..JA ‘pomislio’ onog iz 1992. 16 APRILA, kada smo u Istanbulu pobedom nad Huventudom POSTALI BESMRTNIII .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter