3
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

ZVEZDA SE MUNJEVITO OGLASILA: Sa gnušanjem odbacujemo optužbe da smo nameštali (FOTO)

Objavljeno: 13.02.17 u 13:28

Međunarodna neprofitna organizacija ‘Federbet’ bacila je sumnju na poštenje FK Crvena zvezda, koja se zbog toga ekspresno oglasila i te navode odbacila.

Podsetimo, ‘Federbet’ je bacio sumnju na poštenje Crvene zvezde i Volgara u njihovom poslednjem meču na pripremama u kiparskom Pafosu, koji je završen rezultatom 3:3 (1:0), nakon što su crveno-beli do 87. minuta vodili sa 3:1.

ZVEZDA OPTUŽENA ZA NAMEŠTANJE: Kako je kvota bila 1,96, pa je naglo pala? Baš čudno! (FOTO) (VIDEO)

Glavni predmet sumnji ove organizacije bio je veliki pad kvote na igru u kladionicama da će biti više od dva gola na utakmici.

Crvena zvezda se veoma brzo oglasila i sa ‘gnušanjem odbacila sve sramotne navode ove organizacije’.

– Sramotno je i potpuno neosnovano da se naš klub dovodi u negativan kontekst, bez ijednog validnog argumenta, a izgleda samo sa ciljem da se diskredituje. Pomenuta organizacija koja želi da se predstavi kao ozbiljna i koja se bavi vrlo osetljivim poslom kao što su nelegalne radnje u fudbalu dozvoljava sebi da iznosi insinuacije po principu ‘zaista čudno’ – navodi se u saopštenju FK Crvena zvezda.

Tekst počinje pitanjem ‘Šta vi mislite?’, a završava se rečima ‘Mi ne dajemo nikakve tvrdnje, naravno’, što je, navodi se u saopštenju, klasična odlika tabloidizacije kako bi se čitaoci naveli da misle u pogrešnom kontekstu.

– Potpuno je neprofesionalno i neodgovorno od organizacije koja se postavlja kao borac za integritet fudbala jer ga upravo time narušava. Zbog svega navedenog želimo da pozovemo i srpske medije da ne nasedaju na ovakve provokacije plasirane od ko zna koga i daju prostor zluradim i neargumentovanim objavama organizacije koja pretenduje da radi ozbiljan posao. Ujedno ovo je jedino i poslednje obraćanje FK Crvena zvezda na ovu temu – zaključuje se u saopštenju FK Crvena zvezda.

0
0
3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter