2
AdmiralBet ABA Liga

PARTIZAN VEĆ ZAOSTAJE: Očajna druga deonica, skok u odbrani najveća mora crno-belih (VIDEO)

Objavljeno: 12.02.17 u 19:49

Očajna druga četvrtina koštala je Partizan većeg zaostatka na poluvremenu utakmice u Zagrebu.

Partizan je krenuo rafalnom paljbom u meču protiv Cedevite, ali je posle vođstva od 18:16 posle prvih 10 minuta, stao u nastavku i u prva tri minuta druge četvrtine nije poentirao.

Tek je Novica Veličković sa četiri vezana pogođena bacanja, i trojkom Vila Hečera stao na noge, ali je domaćin već otišao na osam poena viška.

(Izvor: youtube / Навијачи Партизана)

Do kraja je zaostatak narastao i do 10 poena, a najviše ‘zahvaljujući’ lošem zagrađivanju pod svojim košem. Iz toga je Cedevita postizala lake poene pod košem, ali i stvarala otvorene šuteve za tri poena koje je pogađala u velikom meri.

Poluvreme je završeno rezultatom 37:30, pa je rezultat po Partizan dobar s obzirom na razvoj situacije u drugoj četvrtini.

0
0
2 Komentara
  1. Ne samo defanzivni skok, vec cela odbrana CDV. Imali su odbranu kao zid, Partizan je izgubio mnogo lopti zbog apsolutne agresije odbrane Zagrapcana. Ovakvom igrom nema Partizan sta da trazi u ABA. Nije bas sve izgubljeno, oba konkurenta idu Olimpiji. Cedevita igra i derbi sa Cibonom.
    Dzikic me je razocarao jer nije umeo naci odgovor za agresivnu odbranu domacih. Nije sve izgubljeno, treba nastaviti boriti se.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter