1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TELEVIZIJA KROJI POČETAK PROLEĆA: Nema pomeranja Superlige, evo konačnog rasporeda!

Objavljeno: 11.02.17 u 16:15

Direktor Superlige Srbije Vladimir Bulatović ‘prelomio je’ i definitivno potvrdio da neće biti pomeranja početka prolećnog dela sezone.

Vladimir Bulatović je demantovao da će biti odlaganja nastavka Superlige Srbije s obzirom da je u izjavi za ‘Blic’ istakao da sve ostaje prema ranije utvrđenom planu.

– Utakmice 22. kola će se igrati po planiranom rasporedu odigravanja, po zahtevu TV Arena i usklađivanju utakmica viskog rizika. Dakle, nema govora o pomeranju – istakao je za Blic Bulatović.

USPELA ‘GENERALKA’: Makazice i golčina Đurđevića za kraj priprema na Kipru (VIDEO)

Bulatović je izneo i tačne satnice utakmica 22. kola, počev od petka i prvog meča u Lučanima.

– U petak je na programu duel Mladost – Radnički (17.00), u subotu mečevi Borac – Bačka (14.00), Napredak – Voždovac (14.00) Crvena zvezda – Novi Pazar (15.00) Čukarički – Javor Matis (17). U nedelju se igraju utakmice Rad – Partizan (14.00) Spartak Žk – Vojvodina (14.00), Metalac – Radnik (17.00) – istakao je je Bulatović.

0
0
1 Komentara
  1. Tako je bre.Nedozvoliti raznim mesetarima da pomeraju termine kad im se cefne,koristeci razne izgovore,kako su preveliki patriote ili vernici.Sta ako su zadusnice?Igraci ne idu na zadusnice a od navijaca,ko hoce da ide na tekmu neka ide a ko nece,ne mora.Isto vazi kad se bude pale tekme na Veliku Subotu ili druge praznike.Do juce niko nije znao za te praznike a sad su veliki vernici.Kalendar takmicenja je napravljen a ko nece da postuje,ne mora,neka istupi iz lige.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter