0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ: Levski je odlična ekipa, ali ovakve greške nećemo ponavljati (VIDEO)

Objavljeno: 08.02.17 u 19:21

Strateg crno-belih se obratio medijima nakon današnjeg remija sa bugarskim timom.
Partizan i Levski su danas remizirali, bilo je 1:1 na Kipru u pripremnom duelu.

U najjačoj proveri do sada, Partizan je pokazao da može da se nosi i sa ekipom koja je u rangu sa najkvalitetnijim u Bugarskoj.

– Sjajna utakmica protiv Levskog, kome je duel sa Partizanom bio generalna proba pred nastavak šampionata. U takmičarskom smislu – najozbiljnija utakmica do sada. Mi smo igrali, da kažem uslovno, sa drugim timom, ondnoso igračima koji nisu nosili veliki teret u prvom delu Superlige. Imali smo dosta mladih fudbalera na terenu koji su jako dobro odigrali. Utakmica je bila drugačija od ostali, tvrda, disciplinovana na obe strane i ne toliko atraktivna otpočeo je Nikolić.

PARTIZAN DOBIJA NOVOG HEROJA: Tavamba ‘posti’, ali Đole Jovanović – razbija! (VIDEO)

Bugari su prvi došli do gola, a na tu situaciju je Marko Nikolić posebno skrenuo pažnju svojih igrača:

– Greška kod gola Levskog, kod našeg prekida, ne sme da se događa. I fudbaleri to vrlo dobro znaju i skrenuta im je pažnja. Sve ostalo je bilo vrlo korektno, pre svega disciplina u igri i zalaganje, kazao je trener Partizana.

Jedini strelac za vicešampiona Srbije je bio Đorđe Jovanović koji odlično koristi pruženu šansu na ovim pripremama.

– Đorđe je igrač koji ima golove i tu je tačka. Neko ih ima u nogama, a neko ih nema. Njemu ne treba puno da uđe u šansu i ako mu po načinu na koji igra Partizan treba još malo da pohvata kretnja u fazi odbrane i napada. Ali je igrač koji koristi šanse i daje golove. To je veliki kvalitet, zaključio je Nikolić.

Poslednji prijateljski meč pred povratak u Beograd, Partizan će igrati u subotu protiv ruskog Urala.

– Kosović i Bošnjak su mi napravili dobar blok, ja sam utrčao između njih i našao se na pravom mestu za Đuričkovićev centaršut, i pogodio, kazao je mladi Jovanović.

(Izvor: YouTube/DanasConferences)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter