5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZA UŽITAK PARTIZANOVACA: Slika zbog koje će navijači crno-belih srećni na spavanje (FOTO)

Objavljeno: 07.02.17 u 00:33

Košarkaši Partizana su pobedom nad Crvenom zvezdon napravili ogroman korak ka plasmanu u plej of, a Budućnost je danas odigrala za crno-bele.

Naime, „đeitići“ su u Zagrebu savladali Cibonu u 21. kolu ABA lige, i tako Partizan i matematički stavili u plej of, pošto su crno-beli sa skorom 16-5 drugi na tabeli, a petoplasirana Cibona ima 11-10, uz lošiji međusobni skor.

Ostaje samo da se vidi sa koje će pozicije Partizan nastupiti, pošto ih u narednom kolu očekuje jedan od najvežnijih mečeva sezone, gostovanje Cedeviti, gde će imati šansu da pobedom praktično osiguraju i prednost domaćeg terena u polufinalnoj seriji.

A do tad, grobari mogu da uživaju u dobrodošlici koju im je ABA liga poželela na svom instagram profilu:

 

0
0
5 Komentara
  1. ..nesto ‘razmisljam’ koliko je JADNA i BEDNA I OVA NOVA CRVENA FRANKENSTAJN&MUTANT tvorevina, u koju je ‘ulozeno’ BRDO NOVCA-nenormalno za nase prilike, kada ih NIKADA slabiji KKP-RAZBIJE i to sa Vrapcom, Koprivicom, polusakatim Lukovicem, Majstorovicem (Novicu NECU tu da ubrajam), Vanjom, Andricem, Ratkovicom, povratnikom posle 1,5 god. amerom itd itd, ZAKLJUCAK JE SLEDECI-JAD I BEDA NOVOFORMIRANE PROJEKCIJE CRVENIH ORGANA, NISU USPELI I NECE U SVOJOJ NAMERIIIII-DEVASTIRANJA I PODELE, SAMO KKP I SAMO GROBARRRIIII .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter