2
Domaći fudbal

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

ZVEZDAŠI IMAJU RAZLOGA ZA OPTIMIZAM: Fantastični Boaći pojačanje kakvo su crveno-beli tražili (VIDEO)

Objavljeno: 06.02.17 u 18:53

Crvena zvezda je ove zime ostala bez Huga Vijeire, koji je fantastičnim partijama i borbenošću zadobio simpatije navijača. Mnogi su se zapitali kako li će crveno-beli izgledati bez Vijeire, a odgovor je, čini se, sasvim dobro. I to pre svega zahvaljujući Ričmondu Boaćiju, novopridošlom napadaču.

Boaći je protiv Olimpije postigao jedan, da bi na meču koji su crveno-beli odigrali sa Arisom dva puta zatresao mrežu protivnika. No, mnogo bitniji od toga jeste način na koji je to učinio.

Naime, Boaći je pokazao da se fantastično snalazi u kaznenom prostoru protivnika, i da ima osećaj da se nađe u pravom trenutku i na pravom mestu, kao i dovoljno znanja da takve situacije rutinski pretvori u pogotke.

(Youtube/HB BROS)

Iako će tek dobiti šansu da se dokaže i u zvaničnim mečevima, ukoliko ovako nastavi, izvesno je da će u Ljutice Bogdana moći da sa zadovoljstvom trljaju ruke.

 

0
0
2 Komentara
  1. Kao stari zvezdaš sa pažnjom pratim dešavanja. iskreno smetaju mi natpisi koje plasiraju novinari o navodnom “fantastičnom“ Boaćiu. Jeste ugurao lopte u gol i to uglavnom sa “tacne“, ne vidim da je on nešto posebno veliko mnogo je klubova u kojima je on BIVŠI. nisu valjda oni bili slepi. Od ovih drugih u napadu najviše obećavaju Milić i Vujaklija. Ovaj iz Radničkog ne deluje da ima onu crtu “krvnika“ koju centarfor mora da ima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter