6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DEJAN RADONJIĆ: Partizan ušao sa više energije, odbrana veći problem od napada

Objavljeno: 05.02.17 u 20:44

 Trener ekipe Crvene zvezde, glavni razlog porazu vidi nešto slabiju igru u defanzivi njegove ekipe kao i veću količinu prikazane energije igrača Partizana, koji su po njemu odigrali odličnu poslednju deonicu.

-Od samog sarta je bilo očigledno da je Partizan krenuo sa više energije. Koncentracija je bila kod na niskom nivou, kao i odbrana, mnogo grešaka, što protiv Partizana nije dovoljno. U nekom trenutku smo imali razliku koja je mogla da se iskontroliše, ali Partizan je u poslednjoj četvrtini odigrao bolje od nas i došao do pobede.- rekao je za HotSport Dejan Radonjić neposredno po završetku meča.

Na pitanje da prokomentariše minutažu Jovića i Kuzmića, s obzirom da je njihov  nastup na ovom meču bio upitan, crnogorski stručnjak je rekao da su oni odigrali onoliko koliko je smatrao da je neophodno.

-Prpveli su na terenu onoliko koliko je bilo dovoljno da neke stvari iskontrolišemo. Nisam pristalica da neki igrači bidu van tima bez obzira na momenat. Ne posmatram stvatri na takav nacin.- kazao je Radonjić, koji smatra da njegovi igrači nisu bili na potrebnom nivou onda kada se meč lomio.

-U poslednjoj četvrtini smo imali problema u organizaciji i nismo uspevali da uradimo stvari koje smo ranije bolje radili. Odbrana isto nije bila dobra, što je možda više uticalo nego napad.- dodao je on.

Poslednje pitanje se odnosilo na veći broj slobodnih bacanja koje je njegov tim imao u odlučujućih 10 minuta. – To nam je bila taktika- odvratio je kratko strateg crveno-belih.

Sa lica mesta: Stefan Smuđa

0
0
6 Komentara
  1. Covece,mogao si da izgubis od Karposa prethodnu tekmu,niko ti rec ne bi rekao,mozes i od Mzt narednu,opet nema veze,mozes i jos 2-3 do kraja regularnog dela i sve je ok ali nikako nisi smeo sinoc to da uradis i dopustis stoku da te vredja i da pomisli da ima sanse i ubuduce.Njih moras uvek da bijes,makar ispali iz lige ili se ne plasirali u plej of,za njih nema popustanja.Zato si morao do kraja utakmice sa Kuzmicem i Jovicem da odigras,kad se lomilo.Kuzmic im je napunio centre sa licnim greskama jos u prvoj cetvrtini i do kraja trece,sva trojica bi izasli zbog faulova,da si ga ostavio u igri.Volters je daleko od dobrog organizatora,nema ideje,nekad i nerezonski sutira i on ti je promasaj a Mitrovicu zabraniti da sutira trojke sa ono mehanikom suta.To nije njegov posao,neka ide ispod kosa i neka skace,za drugo nije.U Skoplju odmori sve koji imaju veliku minutazu,makar izgubili sa 20 razlike,isto i u prve dve tekme u kupu,neka igraju Dobric,Simanic,Tompson,Volters ali u finalu da razbijes ovu sektu,sto nema ni srama ni obraza,koja slavi kao da su praci sveta a dobili su nezainteresovanog protivnika uz obilatu pomoc sudija.

    0
    0
    Odgovori
  2. Što bi naš Matija Bećković rekao:Ćeračemo se mi još,još ćemo se mi ćerati….Mnogo rano ste se ponadali gospodo u crnom ako uopšte mogu tako da vas nazovem!I prošle sezone ste dobili jedan ovako sličan derbi pa ste isprašeni bili vrlo lagano!
    Ali ove godine ide scenario drugi!
    Cedevita a vama .ita a Budućnost Voli da je Radonja posoli tako da biće pečenja opet!Živi mi bili i videli „gospodo“iskompleksirana!

    0
    0
    Odgovori
  3. Iz prilozenog se da primetiti da si pustio partizana,po naredjenju Covica,koji je to dogovorio sa Danilovicem.Kukas na organizaciju napada u zadnjoj cetvrtini a glavnog organizatora si zalepio na klupi,dok si rezervnog ti doveo i on je trenutno najslabija karika u ovom timu.Promasio je dva bacanja na +5,kad bi resili mec jer bi usli u zadnju cetvrtinu sa +7 i imali napad a to bi za ove sektase bio kraj bez povratka.Mogu ti reci da je Filip Covic igracina za ovog Voltersa i nije mi jasno gde ga samo nadje i ko ti ga preporuci.Sve najbolje u nastavku sezone i potrudi se da igraci nauce da pogadjaju slobodna bacanja jer ce nas tek skupo kostati.Niko ne moze dva sa spoji,sto je sramota.

    0
    0
    Odgovori
  4. Džabe ti svi novci i da ti Cavse daju. Sa grupom gradjana ne bi meč dobio.

    KK P je toliko spor, nema rotacije, grešaka milion a centra nemamo. Petorku nemamo Gordon nije trenirao god dana, Koprivica, Vranac, Andrić bruka.

    I ti si uspeo da izgubiš od takvog tima….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter