1
Dejvis kup

ZIMONJIĆ: Kad god je moguće igraćemo u Nišu!

Objavljeno: 05.02.17 u 18:25

Selektor Dejvis kup reprezentacije Nenad Zimonjić rekao je po okončanju meča sa Rusijom da je Niš očigledno odgovarajuća destinacija za naše tenisere i da je neće menjati.

Niška publika ponovo je položila ispit  pokazavši da su sjajni domaćini a očito da i Đokoviću I drugovima prija atmosfera u “Čairu”, što je istako i sam selektor.

Očigledno smo neporaženi ovde, ali propisi Medjunarodne teniske federacije dozvoljavaju da se ovde igraju samo mečevi prvog kola Dejvis kupa i plej-ofa, odnosno mečevi za opstanak u Svetskoj grupi, ukoliko uopšte do njih dodje.- kazao je Zimonjić na konferenciji za medije.

Selektor je zatim objasnio I razologe zbog kojih se odustalo od petog meča.

-Videli ste da Novak Djoković nije bio sto odsto spreman i bilo je rizično da izlazi na teren ako to nije neophodno. Viktor Troicki je proveo sedam i po sati na terenu, a sledeće nedelje igra u Sofiji. Na tom turniru igraćemo zajedno i dubl- naveo je on.

Selektor ruske Dejvis kup reprezentacije Šamil Tarpiščev je rekao da je zadovoljan igrom svog mladog tima jer su dali sve od sebe.

-Očekujem od njih uspeh i dobre rezultate u budućnost- kazao je Tarpiščev.

0
0
1 Komentara
  1. Nis je nebrojeno puta dokazao da je najbolji grad za reprezentativne susrete u bilo kom sportu jer ovde Srbija ima vatrenu podrsku i objekti u kojima se igra su ispunjeni do poslednjeg mesta.Sto se tenisera tice,dzaba vam ova pobeda ako se vec u narednom kolu,protiv verovatno Spanaca,ne okupite u istom sastavu.Moraju Djokovic i Troicki,kao i Tipsarevic da se odazivaju svakom mecu,inace nam nista ne znaci.Ovako imamo sanse da ponovo osojimo Davis cup.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter