2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

A SADA, NEŠTO SASVIM DRUGAČIJE: Partizan priziva ‘Babarogu’ pred večiti derbi (VIDEO)

Objavljeno: 04.02.17 u 20:59

Košarkaše Partizana sutra od 18 časova očekuje večiti derbi u okviru ABA lige, pa su na fejsbuk stranici crno-belih odlučili da objave veoma zanimljivu najavu za duel sa Crvenom zvezdom.

I dok se video sastoji od uobičajenih scena – dobri potezi sa dosadašnjih mečeva crno-belih, te podsetnik na neke prethodne duele Crvene zvezde i Partizana – zanimljiv je svakako muzički odabir za podlogu ovog snimka.

U pitanju je jedna od himni hevi metala, pesma „Enter Sandman“ (kod nas najčešće prevedena kao „Ulazi babaroga“ koju izvodi Metalika, a čiji rif možete čuti u pozadini videa.

Ako se uzme u obzir kako Crvena zvezda igra ove sezone, nema sumnje da će Partizanu dobro doći bilo kakva pomoć, pa čak ona došla i od, narodski rečeno, „Babaroge“.

Pogledajte video i uživajte u jednom od najboljih rifova u istoriji muzike:

 

0
0
2 Komentara
  1. Može da se priziva Gdk koji se potpisuje sa raznim nadimcima koji je opterećen mutantima, bankomatima, ćokijem, koji se sam sebi smeje i kome je potrebna stručna osoba koja će da mu izađe u susret i pomogne u problemu . Samosmeh je čudo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter