4
Domaći fudbal

(FOTO> FK Crvena zvezda)

PROMENA PLANA: Napadač Zvezde pojačao drugog superligaša, Radnički ostao praznih ruku

Objavljeno: 25.01.17 u 10:15

Da li će se posle ovoga saga između Crvene zvezde i Radničkog iz Niša nastaviti…

Crvena zvezda je ove zime iz niškog Radničkog dovela napadača Milana Pavkova. Cena je bila 300 hiljada evra, 30 posto od sledećeg transfera i Stefan Ilić. Ipak, ‘zlatni orlić’ nije pristao da se preseli u Niš, ali je potom doneo veoma čudnu odluku.

Naime, Stefan Ilić je sada pristao da pređre u Metalac iz Gornjeg Milanovca. Reč je o šestomesečnoj pozajmici. Omladinski šampion sveta će se novim saigračima pridružiti na pripremama u Rafailovićima.

Sada ostaje da se vidi rekacija Radničkog iz Niša koji je sa Crvenom zvezdom imao dogovor. Zanimljivo je to da je Stefan Ilić pristao da ode u klub koji se bori za opstanak, a ne tim koji je u gornjem delu tabele.

0
0

4 Komentara

  1. Tako to radi mafija,sad radnicki treba da stopira transfer..ma tako vam i treba opet dajte igrace mafijasko drzavnom ucenjivackom klubu.ljudi prosvestite se jednom..kako je moguce da zvezda duguje 50 mil.i da igra evropu a partizan sa 15 da bude izbacen..sta se ovde zapravo radi..odakle kk fmp.ima budjet 8 mil.?kako zvezda daje plate smanjuje dugovn bez ikakvog prihoda,koga je prodala?ovo je necuveno najbolje svi kkubovi neka istupe iz lige a zvezdi da se dodjeljuje titula.Vucic sve ovo radi.

    0
    0
    Odgovori
  2. .!. XXAAXXAA .!. Ipak je Stefan grobar, zestoko se pokajao sto je pristao na ucene menadz. da obuce sramni crveno-beli dres umest Svetog crno-belog, ALI, nije se dao i po drugi put prevaritiiii .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter