3
Domaći fudbal

HOTSPORT EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Napadač iz Konga je otpao, ali ofanziva na dva ekstra pojačanja počinje!

Objavljeno: 24.01.17 u 19:22

Sutra počinju razgovori, a novi napadač je izabran kao najbolja ‘druga’ opcija.

Nije reprezentativac Konga prihvatio poslednju maksimalnu ponudu Crvene zvezde da se posle Kine preseli u Beograd, pa je večeras definitivno otpala mogućnost da Džeremi Bokila obuče dres šampiona Srbije. I kako saznaje HotSport preko posrednika crveno-beli su krenuli u misiju pokušaja da od Milana uzmu Fejvur Onjekana (23). Tamnoputi napadač je ekstra talenat, ali je uglavnom odlazio na pozajmice i poslednja stanica bila mu je ekipa Krke u Sloveniji.

Bokila neće doći pošto je skup, danas selde razgovori za Onjekana, koji je tip napadača potreban Zvezdi. Videćemo može li ovaj posao da se završi – potvrdili su za HotSport iz Crvene zvezde.

PREGOVORI U TOKU: U Zvezdu do kraja nedelje stiže igrač Milana! Ali, pod jednim uslovom… (VIDEO)

Saznajemo da su crveno-beli uporni u nameri da postignu dogovor sa bivšim kapitenom Nenadom Milijašem, a intezivno se traži i desni bek, kako Marko Petković ne bi bio jedino rešenje, pošto Marko Mijailović za sada nije spreman da odrađuje zadatke i neće putovati na drugi deo priprema u Pafos.

0
0
3 Komentara
  1. Ovo postaje smesno sta Zvezda radi.Mole se penzioneri da se vrate u klub i da sa 34 godine budu neophodni a to niposto nisu.Neki anonimusi iz Afrike se prikazuju kao ekstra igraci a sede na klupama u svojim reprezentacijama a isto vazi i za one preko bare iz reprezentacija koje su 3 klase ispod nase.Nasa deca,iako bolja od njih,salju se na kaljenje u nizerazredne klubove,gomilaju se igraci na nekim pozicijama a na drugim nemamo igrace ni za leka.Nema se prava vizija,bitno je samo dovoditi igrace,da bi se reklo da je nesto radjeno u prelaznom roku,iako nema kvaliteta.Na kraju ce dovesti nekog anonimusa,po pravilu stranca,koji nece proci pripreme sa klubom,bice nespreman i neuigran ali ce mu biti zagarantovano mesto u timu i igrace dok nas ne prestignu drugi klubovi u borbi za titulu a posle ce se naci vec neki izgovori ali bice kasno.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nigerijac je ofanzivni vezni, nije spic i nikad to nije igrao. Zvezda je izgubila kompas u zadnja dva prelazna roka, dovodi se samo ono sto se ponudi preko menadzera bez skautinga ozbiljnog. Kao da smo srecni ako nas neki prosecan igrac ne odbije,a i takvi nas odbijaju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter