7
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZAGREJTE KLUPU: Bogdan će razbijati kao trener, a zna se koji će prvi klub da vodi! (FOTO)

Objavljeno: 20.01.17 u 23:52

Samo imenovanje u ovoj grupi košarkaša predstavlja priznanje za Bogdana Bogdanovića zbog karakteristika koje pokazuje kao igrač.

Interesantna je kategorija koju je analizirao poznati košarkaški portal ‘Eurohoops.net’. Odlučili su da izdvoje pet igrača kojima predviđaju veliku trenersku kategoriju, a među njima se našao i srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović.

Na ovoj listi su se našli Sinan Guler iz Galatsaraja, Vasilis Spanulis iz Olimpijakosa, Nikolo Meli iz Bamberga i Pero Antić  i Bogdan Bogdanović iz Fenerbahčea.

Feature-coaches-EH

Za srpskog košarkaša istaknuto je izvrsno poznavanje košarke, dobar odnos sa medijima, a veliki plus mu je to što ga sada trenira najtrofejniji trener u Evropi Željko Obradović.

Takođe, za Bogdanovića se smatra da će forsirati dobre šutere i da će utakmice njegovih timova biti efikasne, ali i da će u neizvesnim završnicama biti najbolji i izbegavati pritisak, kao što radi i sada kao igrač.

Screenshot_3

Grobari, možete li da zamislite Bogdana kao trenera Partizana?

0
0
7 Komentara
  1. Koji ste Vi cirlus od kluba. Prvo Krle penzos, sada Bogdan trener, ja ocekujem da Dane korica bude kondicioni a gospodja Nada Macura doktor. Hecer kako igra i koliki procenat suta ima verovatno ce da radi umesto ves masine, Noki ubica je zaduzen za cepanje karata i sad ste kompletni, jedino Kica neznam da li da igra pleja ili beka….

    0
    0
    Odgovori
  2. Stalno neke pohvale Bogdanu, Željku, Saši Iliću, Jovetiću, Živkoviću, Gociću, Mandiću.. iz Evrope i sveta.

    Oni pojma nemaju da ima neki Simonović, Gudurić, Marjanović i kralj Radonjić.

    0
    0
    Odgovori
    • I Dulou često stižu zahvalnice iz Evrope, ali u vidu karte u jednom pravcu jahanja .i. jung pre nema DS-a van Srbije ahahahha .i.

      0
      0
      Odgovori
  3. Za jedan klub društvo su sinonimi porodica, ljubav, zajedništvo struka, veliki igrači i uspesi u nemogućim uslovima, a za drugi laž, otimanje, zlo i mržnja.

    Koji se uništava i gasi?

    Od koga?

    Jedno bi imalo zasluženo svake god rezervisano finale i nba rasadnik i dalje e a drugo bi se možda i spominjalo kao prošlost u kontekstu prodaje grba, uništenja od svojih, i bilo njih par dobrih igrača, koji su na margini od svojih. I nikada ne mogu biti u klubu fmp radnicki jer su ljudi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter