1
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Nole u Melburnu, Zvezda u Tel Avivu

Objavljeno: 19.01.17 u 08:50

Verovatno danas najzanimljiviji meč jeste onaj koji će Crvena zvezda igrati protiv Makabija, pogotovo ako ste duže spavali, i propustili najboljeg srpskog tenisera.
Novak Đoković je rano jutros, u 4:25, izašao na beton Otvorenog prvenstva Australije, gde se bori sa Uzbekistancem Denisom Istominom. Meč je na programu na kanalu Eurosport 1.

Što se košarke tiče, i Evrolige, Makabi i Crvena zvezda igraju od 20:05 a prenos je obezbedio Sport klub 1. Pre njih će na istom kanalu biti puštan duel CSKA i Brosea od 18 časova. Na SK2 će pola sata kasnije početi veoma interesantan meč u istom takmičenju, Fenerbahče – Panatinaikos, dok će Barselona i Efes od 21 odigrati svoj duel koji će preneti treći kanal Sport kluba.

Arena se pobrinula da ovaj dan ne prođe bez fudbala, sa utakmicama Kupa Španije. Od 19:15 će na prvom programu te televizije moći da se pogleda meč Atletiko Madrida i Eibara, a odamh zatim, u 21:15, Sosijedada i Barselone. U Kupu Italije se danas sastaju Roma i Sampdorija od 21 čas, što će biti propraćeno na kanalu SK2.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter