5
Evrokup

FOTO: STARSPORT

DŽIKIĆ: Čudne dimenzije terena, ozbiljno pojačanje uz Gordona dolazi! ZDOVC: Nismo ‘špijunirali’ Partizan!

Objavljeno: 18.01.17 u 22:54

Aleksandar Džikić bio je nezadovoljan igrom svog tima u odbrani posle poraza od AEK-a, a govorio je i o pojačanjima crno-belih.

Iskusni strateg je prvi put ove sezone kritikovao sudije i rekao da su imale ‘čudne dimenzije’ terena. Takođe je istakao da je nedopustivo da njegov tim u jednoj ovakvoj utakmici primi toliki broj trojki.

– Pre svega hvala navijačima koji su došli i napunili halu. Izgubio sam opkladu kada je reč o broju gledalaca. Drago mi je da sam je izgubio. Znam da nisu zadovoljni, ali nismo ni mi. Ne pričam nikada o sudijama, ali je bilo ozbiljnih momenata. Ne pričam o kriterijumu, već od čudnim ‘dimenzijama terena’. Takođe, znaš da će biti ‘tuča’ i ti dozvoliš protivniku da utakmicu počne sa četiri trojke. Calompulos zna da širi protivničke odbrane, a nas je otvorio trojkom. Okrećemo se sada ABA ligi i veoma važnom meču sa FMP Železnikom. Što se završnice tiče, ja nemam druge igrače, to su isti oni koji su mnoge takve završili pobedom i u koje ja veruje. Moglo je bolje – rekao je Aleksandar Džikić i osvrnuo se na pojačanja Gordona i Onuakua:

FOTOGALERIJA: Grobari su ‘umesto’ Željka Obradovića imali poruku za Delije (FOTO)

– Da budem jasan, Gordon je došao na probu i nije potpisao ugovor. Videćemo u kakvom je stanju i da li je zdrav. Van forme je, ali to nas ne zanima, najbitnije je da je zdrav. Donećemo odluku da li će igrati protiv FMP-a. Sve će se znati u naredna 24 sata. Centar za koga svi ‘znaju’ (Onuaku) da dolazi, neće doći sigurno. Doćiće neko ozbilniji – jasan je bio Džikić.

Sa druge strane Jure Zdovc je bio presrećan što je prvi put u karijeri pobedio Partizan u Beogradu.

FIBA LIGA ŠAMPIONA: Nova drama Partizana i na kraju poraz od AEK-a

– Velika pobeda za nas, pogotovo kada dobijete Partizan u gostima. Mislim da sam prvi put pobedio crno-bele u Beogradu. Drago mi je da smo se vratili na pobednički put posle poraza u Kupu Grčke. Da li sam slao čoveka da špijunira tajm-aute Partizana? Odakle vam to? Pa to ne sme da se radi, pogledaću da li se to događalo, verujte mi da ja za to ne znam i to nisam naredio – rekao je Zdovc.

Iz dvorane Aleksandar Nikolić – Stefan Smuđa.

0
0
5 Komentara
  1. Zdovc svaka čast, pobedio si grupu gradjana koja ne bi bila ni druga klupa Mornara iz Bara.

    Da smo mi franjevci a ne oni imali bi za petorku ovako samo Hečer koji je odjednom loš ima ugovor. Novica je veteran ostali ne znaju košarku, ne razmišljaju.

    I mali osvrt na gašenje društva najtrofejnijeg vaterpolo
    Sa timom u kom su dva deteta iz prošle sezone…
    A ove z raifaisena nije sramota….
    Deca bez vode a u imenu kluba….

    Zagorci su oni što im Idea sipa narodni novac.

    Gde će vam duša cigani zagorci franjevci janičari…

    0
    0
    Odgovori
    • ako deca nemaju vode… nek ispiju cedevitu ko i vi sto ste je ispili… a zar bazenom ne upravla VK Partizan… nek dovedu grobare na kupanje, Zvezda dobila sampon pa ce da pozajmi ako treba…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter