6
Evrokup

FOTO: STARSPORT

FOTOGALERIJA: Grobari su ‘umesto’ Željka Obradovića imali poruku za Delije (FOTO)

Objavljeno: 18.01.17 u 22:27

Partizan je poražen od AEK-a 69:65 u 13. kolu FIBA Lige šampiona, a Grobari su se odazvali na poziv svojih mezimaca i napunili dvoranu ‘Aleskandar Nikolić’.

Bilo je oko 6.000 navijača koji su pesmom sve vreme bodrili svoje ljubimce. Ipak, Grobari su odlučili da ‘umesto Željka Obradovića’ pošalju poruku Delijama. Šta je pisalo pogledajte u našoj fotogaleriji sa lica mesta.

Takođe, Partizan je gledao i možda novi igrač crno-belih Džamont Gordon. U dvorani je bilo i navijača AEK-a, tako da je sve to dovoljno da večerašnji meč proglasimo – spektaklom…

0
0
6 Komentara
  1. Rekose velike srbende. Koje sem skandiranja kosovo je srbija(i to kada se sete) i povika srbija srbija ne rade nista…pas koji laje ne ujeda…navijacka grupa bez obraza, koja je pre sada vec vise godina izgubila sto je nekada pa ajde da kazem i imala koliko toliko a to je cas obraz dostojanstvo i neko postenje… nazalost i to malo sto su imali istrulilo je i vise ne postoji… sramota je biti na juznoj tribini… zapadu i istoku svaka cast… jug je najgori deo vas partizanovaca… na jugu je sve osim partizane volim te…

    0
    0
    Odgovori
  2. .. .!. XXAAXXAA .!. koju bre crkvu, „gani samo dzamiju ‘preferiraju’ tj. iduuu .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter