26
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

GROBARI MOGU BITI PONOSNI: Otkriveno za koga navija Nikola Jokić? (FOTO)

Objavljeno: 17.01.17 u 10:30

Nikola Jokić hara NBA ligom, a u danu kada je postavio svoj rekord otkriveno je i za koji klub navija srpski centar.

Nikola Jokić je u Denver stigao iz Mega Leksa, iako se spekulisalo o tome da li će karijeru nastaviti u Crvenoj zvezdi ili Partizanu. Niko nije znao za koga mladi Somborac navija, to je krio kao ‘zmija noge’. Ipak, jedna navijačica Partizana je otkrila na svom Tviter profilu. Ona je skinula neke ranije Tvitove srpskog centra na kojima se vidi da navija za crno-bele…

0
1
26 Komentara
  1. Нисам ни сумњао! Можда и заигра за вољени тим једног дана, макар кад буде играо опроштајну сезону или утакмицу. То би било лепо!

    0
    0
    Odgovori
  2. Hoćete da sutra postavim kako Teodosić navija za megu ili Šešelj za Hajduk iz splita ili vam više odgovara kako Toma Nikolić kliče Zvezdi ?

    0
    0
    Odgovori
  3. Kao SASA PAVLOVIC! Za koga da navija nego za najtrofejniji kosarkaski klub u zemlji i najtrofejnije sportsko drustvo u evropi! Nece valjda za ove koji ne znaju ni koje ime nose

    0
    2
    Odgovori
  4. Vecina tih kosarkasa kaze da navija za Partizan iz razloga sto je vladao nekih desetak godina u Srbiji,a sve to zahvaljujuci vlasti koja je pumpala pare u Partizan,a unistavala Zvezdu koja je do tada imala vise titula od Partizana.Sada su se stvari primenile jer Bog vidi sve.I Milutinov bi presao u Zvezdu da mu nisu grobari pretili.

    1
    1
    Odgovori
  5. Da nije svega lošeg što se dešava trideset godina bi svaki naslov prvaka Evrope bio rezervisan. Struka i igrači.

    Beograd bi zaradjivao od turizma i košarkaške akademije, velik novac, jer bi 4 puta u godini gostovao nba tim.

    Fudbal i vaterpolo isto tako.

    Ovako sport je sahranjen u zemlji, koja je tamni vilajet za sve, a sva deca su u inostranstvu daleko od kuće. Evrologaš je lažni tim bez grba u kojem igrači nemaju gde da odu, a Partizan je sveden na grupu gradjana.

    Nikola Srbine cepaj, kad nisi mogao sa svojima.

    0
    0
    Odgovori
    • Nikola,posle tvog komentara ja vise necu da se oglasavam ni po jednoj vesti u sportu u Srbiji,sve si lepo upakovao u par recenica,svaka ti cast.Objasnio si za navek.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter