12
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka, NLB league, sezona 2009-2010.Partizan Vs. Cibona (Zagreb).Petar Bozic, right and Jamont Gordon.Subotica, 14.10.2009..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VESTI IZ PARTIZANA: Veliko pojačanje stiže, ali…

Objavljeno: 16.01.17 u 15:50

Amerikanac je najavljen kao veliko pojačanje Partizana za nastavak sezone, ali ugovor još uvek nije ponuđen.

Džamont Gordon stiže u Partizan, ali još uvek nije član crno-belih. Želja uprave crno-belih je da dovede iskusnog plejmejkera koji će danas doputovati u Beograd, ali ugovor neće odmah biti potpisan. Razlog su povrede koje muče Amerikanca.

Naime, Aleksdanr Džikić je tražio da Džamont Gordon prvo odradi nekoliko treninga sa timom, pa da se tek onda donese odluka oko njegovog potpisa. Tačnije, da se vidi koliko je američki plej spreman.

GROBARI ĆE BITI U TRANSU: Partizan dovodi ogromno pojačanje – bivšeg igrača CSKA! (FOTO)

Ipak, crno-beli nemaju previše vremana za ‘probu’, zadnji dan prelaznog roka u ABA JTD ligi je 20. januar. To je svega dva dana, jer crno-beli u sredu igraju meč FIBA Lige šampiona sa AEK-om.

0
0
12 Komentara
  1. Доведите Дула он ће ионако ускоро бити протеран из Француске.Упропасти Лимож

    0
    0
    Odgovori
  2. pitanje grobara..zasto moramo u poslednji trenutak da dovedemo igraca…pa zato story su vasi ljubimci. danilovic. I vujosevic ostavili dug 6,5 mil.EU. zato sto nisu hteli da naprave reprogram pa su nam blokirani racuni zato story su proglasili igrace izdajnicima sto traze svoje oare..a vujosevic prvi uzima njegovo ..zato sto su vodkli klub kao da he sa sela amaterski..zato sto nisu brendirali kk.partizan..zato sto nisu no pokusaki da orgsnizuju fajnal for u beogradu..zato sto su se drzali masons cika bore stankovica koji je trazio of uleba da nam neda A licencu zato sto su zapostavili skolu kk.partizan nebo su samo usisavali tudje igrace ..I zato..I zato..I zato..I zato. sad dzikic vadi iz p…ke trnje e zato.

    0
    0
    Odgovori
    • Da da , Danilovi i Vujosevic su ostavili dugove a ulizice Todoric i Silobad nisu? Danilovic i Vujosevic su Partizanu doneli samo mnogo dobrih igraca, uspeha i para, naravno i veliku mrznju kancelara. Zato su poltroni ostali u klubu a ljudi koji su stvarali svetske uspehe su oterani, razlog je vise nego jasan. Tri hotela na Zlatiboru kao zalog za dugogodisnje drugo mesto.

      0
      0
      Odgovori
    • Reprogram prave samo podobni, ako si grobar onda si upao u spin mašineriju NČ. U ovom trenutku ne bi trebalo da pametujemo previše. U sredu je utakmica izvoli dođi, kupi kartu na blagajni, pomozi klubu. Mi iz Kraljeva ćemo biti u Pioniru. Izvoli dođi povedi još jednog sa tobom i budi deo Partizana, pusti Danilovića i Vujoševića,voli klub kako treba. Sportski pozdrav

      0
      0
      Odgovori
  3. SA njim, Vrapcom, Majstorovicem, Potom, Ratkovicom, robinZonom, Kenanom i Koprivicom i Kecmanom ka ‘trenero’ RAZBICEMO fmp 1, 2 ili 3 (3 u 1), ALI, SAMO AKO SE ORGANIZUJE BOX MEC .!. XXAAXXAA .!. ALI, SRECOM po KK P, da imamo Dzileta i Canka za trenere, kao i Novicu, Heca, Bircu, Lukovica, Vanju i Andrica (5+1), SASVIM DOVOLJNO, samo pod uslovom da su svi (njih 6) ZDRAVI i RAZBICEMO FMP I NA TERENU, ma i sa sudijama i organima..!!! Kada smo mogli 3 na 5, a zast ne bi i 6 na 12 .!. XXAAXXAA .!. SAMOOO NEKKKA TRAJEEEE VECNOOOO .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Prijatelju, ja bi to vole vise od svega ali realno Partizan je nikada slabiji a musavci nikad jaci. Momci se bore, Dzile izvlaci iz njih i vise nego sto realno mogu ali to sto smo trenutno drugi je samo zato sto je liga nikada slabija. U svakom slucaju treba se boriti i nikada se ne predati ali treba biti i realan

      0
      0
      Odgovori
    • Opet si propustio dozu za vikend…ne valja ti to,vidiš kako odmah haluciniraš i pišeš nebuloze.Ajde budi dobar,kao što si glup,pa redovno uzimaj lekove,inače ćeš riknuti.Možete da dovedete i 24 igrača u to najveće zlo na ovim prostorima ali vam ništa neće vredeti jer vas DR umlati gde vas vidi.Koliko se sećam i toj tekmi 5 na 3 je Zvezda pobedila na tvoj mali klub.Nakon toga,kad ste počeli da plačete i pretite kako Beli medved neće igrati za reprezentaciju,dobili ste pomoć sudija i dobili naredne tekme i to vam je bilo zadnje što ste mogli.Stigla vas je Božija kazna i sad je sve na svom mestu.

      0
      0
      Odgovori
  4. Zasto uvek moramo da dovodimo igrace u 5 do 12. Ocigledno je da imamo para da dovedemo igraca, ili u stvari nekome je u interesu da rasturi klub po svaku cenu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter