0
Domaći fudbal

Lazović: Stojke plaćao delijama da ga ne diraju

Objavljeno: 28.12.12 u 00:02

Lazovic

Danko Lazović je otkrio na koje je sve načine Vladimir Stojković pokušao da se zaštiti od navijača Crvene zvezde. On je u intervjuu navijačima Zenita rekao kako je golman Partizana delijama pokušao da plati kako ga ne bi uzmemiravali, ali da oni to nisu prihvatili.

Iz tih razloga Lazović kaže kako nikada ne bi mogao da pređe u Zvezdu ili Spartak.

– Moj prijatelj Vladimir Stojković, koji je branio za Crvenu zvezdu prešao je u Partizan i ne može da živi kao normalna osoba. Svuda ga prate telohranitelji, jer navijači Zvezde žele da ga ubiju, što niko neće da zaustavi.

Pokušavao je da reši taj problem, čak je pristalicama Zvezde nudio novac, ali nije uspelo. Verujem da je imao razlog za prelazak u Partizan, ali ja to nikada ne bih uradio u Beogradu, jer tada ne bih bio bezbedan

Tako je i u Rusiji. Igrajući za Zenit shvatio sam da mogu da pređem bilo gde osim u Spartak. Navijači me poštuju, pa je to mali način da im se odužim – rekao je Lazović.

Nekadašnji srpski reprezentativac istakao je da nema nikakav problem s čelnicima Zenita i da bi s njima mogao da sarađuje ako postane predsednik Partizana.

– Najteže mi je što mi niko nije objasnio razloge zašto sam sklonjen, čak su i moji podaci obrisani s klupskog sajta, ali dobro. Smatram da je najvažnije zadržati dobre ljudske odnose, budući da i u stvarnom životu, baš kao ni u fudbalu ne možete da pretpostavite šta može da se dogodi.

Možda za deset godina postanem predsednik Partizana i pregovaram sa upravom Zenita o transferu nekog igrača. Kako to da uradim ako s njima budem u sukobu – rekao je Lazović.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter