0
ATP

GOSPODSKI POTEZ NOVAKA: Srpski teniser još jednom dokazao svoju klasu (VIDEO)

Objavljeno: 11.01.17 u 19:12

Đokovićeve uspehe u 2016. godini „Laureus“ nije okarakterisao kao dovoljno velike za kanditaduru.
Fondacija „Laureus“ već godinama bira najbolje sportiste čitave planete, ovo prestižno priznanje je čak tri puta pripalo Novaku Đokoviću koji za 2016. uopšte nije ni uvršten za izbor.

Kandidati su za proteklu godinu Kristijano Ronaldo, Stef Kari, Lebron Džejms, Mo Farah, Jusein Bolt i Endi Marej. „Laureus“ je smatrao da osvajanjem dva grend slema u Australiji i Francuskoj nije učinjeno ništa spektakularno što bi našeg sportistu uvrštilo u izbor.

Đoković je osvajanjem Rolan Garosa zaokružio titule na sva četiri grend slem turnira, 2008. je prvi put osvojio Australijan open, 2011. Ju-Es open i Vimbldon, a prošle godine francusku šljaku. I to nije bilo „Lauresu“ dovoljno.

Bilo kako bilo, pomenuta fondacija je višegodišnjeg dobitnika, Đokovića, zamolila da napravi video materijal o ovogodišnjoj dodeli što je Srbin rado i učinio. Prvi put je Novak dobio ovu nagradu 2012. godine, a nakon toga i vezano 2015. i 2016.

(Izvor: YouTube/Laureus)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter