0
Evropske lige

DUŠAN BASTA: Sebi želim da me zaobiđu povrede

Objavljeno: 09.01.17 u 15:17

U prvoj utakmici u 2017. godini Lacijo je savladao Krotone golom Imobilea u 90. minutu.
Ovom pobedom Rimljani su prvi deo sezone završili na četvrtoj poziciji Serije A, iza Juventusa, Napolija i Rome.

– Prva utakmica posle pauze zbog praznika Laciju uvek teško padne. Ali, bez obzira na sve, odigrali smo dobro, stvorili smo veliki broj šansi i na kraju zasluženo osvojili tri boda, kojima smo kompletirali fantastičnu polusezonu. Bilo je veoma važno da pobedimo zato što nas očekuju dve izuzetno teške utakmice. Prva je sa Atalantom kod kuće, potom gostujemo Juventusu, a između toga je Kup. Atalanta je u vrhunskoj formi, a Juventus najbolja ekipa u ligi, rekao je Basta.

Srpski internacionalan je odigrao svih 90 minuta u pobedi nad Krotoneom.

-Zadovoljan sam kako igram ove sezone, iako to može da bude i mnogo bolje. Ekipa igra veoma dobro i ako održimo ovakvu atmosferu u svlačionici koju imamo sada, radovaćemo se na kraju. U 2017. godini očekujem da Lacio izbori mesto u Evropi, a sebi želim da me zaobiđu povrede, zaključio je Dušan Basta.

Ovaj fudbaler je još 2014. godine stigao u Rim, pre toga je nastupao za Leće, Udineze i Jedinstvo iz Uba, gde je bio na pozajmici iz Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter