0
Evroliga

TEO IMA NOVOSTI: Ovo smo čekali! (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 03.01.17 u 14:19

Čekanju je kraj, molbe su uslišene. Miloš Teodosić, po svemu sudeći, ide u NBA!

Nakon što su navijači iz sezone u sezonu izražavali želju da Teodosića vide u NBA ligi, čini se da je on odlazak „preko bare“ indirektno i potvrdio u intervjuu za „Alo„:

– Već sam rekao da bih voleo da zaigram u NBA i da će se to verovatno i destiti. Videćemo kada i kako, istakao je srpski plejmejker, da bi potom prokomentarisao i u kakvom je kontaktu sa saigračima iz reprezentacije, Nemanjom Bjelicom i Nikolom Jokićem, kao i da li ga nagovaraju da dođe u Ameriku:

Ne nagovaraju me jer znaju da hoću, pa nema potrebe. Čujem se redovno sa Bjelicom, sa Jokićem ne tako često, ali u kontaktu smo, rekao je srpski plejmejker.

Prokomentarisao je i mečeve sa Crvenom zvezdom, čiji je veliki navijač:

Mnogo su mi pomešana osećanja kad igram sa Zvezdom. Ne volim o tome mnogo da pričam pred utakmicu, već samo da izađem i odigram meč. Bilo bi zaista lepo da se dogodi takav rasplet, pa da  Zvezda igra finale, ma ko da joj bude rival. A možda ja tada i neću biti u CSKA, dodao je Teo, aludirajući na mogućnost da Zvezda igra Fajnal for u Beogradu naredne godine, a da on u to vreme bude „preko bare“.

I dok širom Amerike prenose pisanja domaćih medija o Teodosićevom odlasku u SAD…

…nama ostaje da još malo sačekamo, uz nadu da ćemo ovu magiju gledati u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter