5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA LIGA: Zvezda ‘masakrirala’ Zadrane, 2017. godina nije mogla silovitije da počne! (VIDEO)

Objavljeno: 02.01.17 u 20:34

Crvena zvezda je do vrha napunila koš Zadra u utakmici 16. kola ABA j.t.d. lige i na kraju slavila sa više nego ubedljivih 113:65.

Navijači Crvene zvezde večeras su do vrha popunili dvoranu ‘Aleksandar Nikolić’, u kojoj igla nije imala gde da padne. Sve što je (u)padalo večeras jeste završilo u košu gostiju iz Hrvatske koji su kući ispraćeni sa porazom od neverovatnih 48 poena razlike.

Crvena zvezda posle prvih 20 minuta utakmice protiv Zadra, u prepunom ‘Pioniru’ vodila sa čak 67:27. Zatrpavanje koša hrvatskog tima počelo je od prvog minuta, pa je već posle sedam minuta bilo ‘plus 16’ za domaće.

Komentar hrvatskog novinara u tom momentu postao je pravi hit:

– Šesnaest razlike za sedam minuta igre. Neka nego ugasi i semafor i svetlo u dvorani – glasio je komentar.

(Izvor: youtube / iPycO)

Ništa se nije promenilo ni u nastavku utakmice, te je Crvena zvezda svoju razliku povisila na skoro 60 razlike. Ipak, poslednja deonica pripala je gostima, koji su smanjili zaostatak i na kraju koliko-toliko spasili svoju čast.

Jer, koliko god čudno zvučalo, mogli su da prođu mnogo gore.

Šansu su dobili gotovo svi igrači, a najbolji je bio Nejt Volters sa 17 poena, Luka Mitrović je imao 16 poena, Marko SImonović 15, a Nemanja Dangubić je ubacio 14.

Kod gostiju Ivan Marinković je imao 20, a Barać 13 poena.

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0
5 Komentara
    • Da si pametan ne bi se javljao jer su tada za Zvezdu igrali mahom juniori ni klupu nisu imali,dok su vas nasi kosarkasi isto onomad tj prosle godine oducili sa preko 30 razlike,a seniorke su vas surile isto sa preko 20 razlike vise puta,juniorke prosle godine u kosarci takodje sa 45 razlike 76:31,pa juniori dosta puta sa preko 20 razlike to sto se kosarke tice. A fudbal prosle godine u jednom momentu pred plej of +35 bodova uz utakmicu vise. Pa odbojka milion puta sa maksimalnih 3:0 i seniori i juniori obe konkurencije itd,smesan si…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter