8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DEJAN RADONJIĆ: U utorak stiže veliko pojačanje!

Objavljeno: 29.12.16 u 21:52

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je posle meča prezadovoljan igrom crveno-belih, a doneo je i lepu novogodišnju vest.

Strateg crveno-belih je navijače obradovao informacijom da veliko pojačanje stiže odmah posle Nove godine.

– Moram da vam otkrijem da u utorak stiže Dion Tompson. Nadam se da će nam pomoći da ostvarimo krajnje ciljeve. Rešavamo pitanje pojačanja u reketu – rekao je Dejan Radonjić.

Crnogorski stručnjak se posle osvrnuo na samu utakmicu i istakao da je prezadovoljan igrom svog tima.

– Prva velika pobeda protiv CSKA. Čestitke igračima i navijačima na sjajnom ambijentu. Odlično smo otvorili i odigrali sjajnu odbranu. Naravno, u jednom momentu su oni bili bolji, ali smo odgovorili na pravi način i vratili prednost. Mislio sam da će nas jakom odbranom stići u trećem periodu i ući utakmica u neizvesnu završnicu, ali smo ipak na kraju pobedili prvaka Evrope. Zadovoljan sam igrom i načinom na koji smo stigli do pobede, ipak, ostajemo čvrsto na zemlji – rekao je Dejan Radonjić.

Crvena zvezda u utorak igra protiv Krke u dvorani Pionir i ulaz je slobodan, sledeći meč u Evroligi na programu je 6. januara, a crveno-beli gostuju Žalgirisu.

Iz Kombank arene – Strahinja Nikolić

0
0
8 Komentara
  1. OVDE ‘nesto’ nije u redu, „POBEDE“ NAJJACU EKIPU U EL I JOS DOVODE „POJACANJE“.. .!. XXAAXXAA .!. CAK JE I IZRENTIRANIM PANTERRIMA „JASNO“ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter