3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

EKSKLUZIVNO ZA HOTSPORT: Miodrag Božović otkrio da li ostaje u Zvezdi!

Objavljeno: 26.12.16 u 14:46

Božović: Ostajem u Zvezdi!

Ovu poruku je čitaocima našeg sajta i navijačima poručio iz Holandije trener šampiona Srbije.

Dan „D“ je došao, a posle razgovora sa Miodragom Božovićem, koji je u porodičnoj poseti u Holandiji, dobili smo ekskluzivnu informaciju koju su čitaoci HotSporta i milionska armija navijača čekali danima.

Popularni „Grof“ je matematički precizno poručio:

Moja odluka je da ostajem u Zvezdi i nastavljamo zajedničku misiju sa jasnim ciljem da ponovo osvojimo titulu.

Ovo je svakako temelj za nove uspehe i na potezu je uprava kluba, koja ima zadatak da obezbedi novac za pojačanja i isplatu dve plate. Kod Božovića je presudila ljubav prema klubu, kao i činjenica da želi da posao ove sezone privede kraju.

Do juna sigurno, pa sledi biranje pojačanja sa sportskim sektorom i prvim saradnikom Blažom Raosavljevićem.

 

0
0
3 Komentara
  1. Hahahaha iz ljjubavi?? Prosto da nepoverujes 🙂 Na upravi da obezbedi pojacanja, i da isplati dve zaostale plate, ne prodaju nikog samo dovode, odakle?? Je ostajes, zato sto su ti obecali titulu, pa fol ajde da odradim to do kraja, da bude da sam osvojio, ali docice opet ta evropa..

    0
    0
    Odgovori
  2. Neeeee,samo to ne.Sada je mnogo realnije da izgubimo titulu.Da je otisao,smeo bih jos sada da potpisem da je osvajamo a sa njim,bojim se da ce biti neizvodljivo.To znaci da ce Ruiz biti u timu,igrac koji nema pojma i sa kojim smo kao sa igracem manje.Takodje znaci,da ce dovesti nekog sporog stopera,koji ce praviti ofsajde na 40 metara od naseg gola i ostavljati prostora da ih pretrci iole brzi igrac.O spremnosti ekipe i da ne pricam,bicemo najnespremnija ekipa u ligi a pravdace se da njegove ekipe ulaze u formu nakon 5-6 kola a do tada ce nas franjevci i Vosa preteci.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter