0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ NAKON POBEDE NAD FMP ŽELEZNIKOM: Ovo nam je podstrek

Objavljeno: 25.12.16 u 21:59

Košarkaši Mega Leksa zabeležili su pobedu nad ekipom FMP Železnika 76:72 u 15. kolu ABA lige, i tako prekinuli niz od četiri poraza.

Trener tima iz Sremske Mitrovice nije krio da je zadovoljan, uprkos ispuštenih 17 poena prednosti i čak 20 izgubljenih lopti;

– Zadovoljan sam pobedom i igrom. Bili smo jako kvalitetni nekih 30 minuta, bili dobri u odbrani. Uspeli smo da zaustavimo Filipa Čovića, najboljeg igrača FMP-a. Imali smo 17 razlike 5 minuta pre kraja. Ali, porazi koje smo imali u poslednje vreme su jako loše uticali na samopouzdanje ekipe i to se videlo na kraju. Ničim izazvane izgubljene lopte, mnogo promašenih slobodnih bacanja i zicera. FMP je došao u situaciju da ima šut za pobedu. Međutim, pobedili smo na kraju, bili smo dovoljno hrabri. Mušidi je sa dva bacanja rešio meč i verujem da će ova pobeda biti dobar podstrek i zamajac našoj ekipi. Igramo bolje u poslednje dve utakmice i nadam se da će nivo odbrane biti na ovom nivou, a manje grešaka. Mladi smo, imamo oscilacije, ali moramo to da smanjimo. Čak 20 izgubljenih lopti je previše, rekao je Milojević na konferenciji.

Među najboljima je bio i Jovan Novak, sa 12 poena, osam skokova i pet asistencija:

– Nije lako kad imaš poraze. Mi smo mlad tim, nemamo samopouzdanja. Loše smo otvorili utakmicu, kasnije se razigrali i otišli na plus 17. Onda nas je uhvatio neki grč, dopustili smo im d ase vrate i igraju „na jednu loptu“. Ali bitna je pobeda, idemo dalje, hoćemo iznenađenje u Podgorici, zaključio je mladi plejmejker.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter