4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PORUKA NAPADAČA: Ja sam Zvezdin!

Objavljeno: 25.12.16 u 19:38

Crvena zvezda je potpisala ugovor sa Srđanom Vujaklijom još letos, ali su u prethodnom periodu mnogi izrazili sumnju da će doskorašnji napadač Borca iz Čačka zaista i obući dres tima sa Marakane.

Ipak, Vujaklija je u izjavi za „Mondo“ potvrdio da stiže u Beograd:

– Definitivno sam igrač Crvene zvezde od 2017. godine i jedva čekam da se vratim na teren i počnem pripreme 9. januara. Uželeo sam se fudbala posle nepravedne šestomesečne suspenzije od strane Borca, rekao je Vujaklija, koji je prošle godine postigao 15 golova u Superligi, a od početka sezone je odigrao samo prva tri kola, nakon čega je suspendovan.

NI ZVEZDA, NI PARTIZAN, NI VOŠA: ‘Zlatni orlić’ se sprema za novu destinaciju! (FOTO)

0
0
4 Komentara
  1. jaklija im uvalio „violinu“ petradom ih sprašio na Rajku i sad dolazi da ih sprda „iznuntra“ jer se naravno neće ni videti pored napada premoćnog PFC-a .Drugovi LEO+Đurđević može da menja 10 Vujaklija.Znači napadamo ulazak u LE pošto se u našoj PREMIER ligi sve zna pa i sve da umesto PFC-a igra Real/Barsa!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter