3
Domaći fudbal

U RAZGOVORU SA TERZIĆEM: Specijalan gost posetio Crvenu zvezdu (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 20.12.16 u 17:35

Čekajući Lukmana Harunu, stiglo je dobro staro lice…

Apsolutni ljubimac celokupne zvezdaške javnosti, Dejan Stanković, iskoristio je jednodnevnu posetu Beogradu da obiđe svoj klub gde je srdačno dočekan.

Naravno imao je i poruku za sve zvezdaše.

– Iskoristio sam priliku da dođem do Marakane i čestitam svima na osvojenoj jesenjoj tituli. Takođe, kao novogodišnju želju, klubu i svim navijačima želim da Zvezda i u maju ostane na ovoj poziciji i slavi šampionsku titulu – poručio je Stanković za sajt crveno-belih.

Stanković je potom razgovarao i sa direktorom kluba Zvezdanom Terzićem, a iskoristio je priliku i da pozdravi svoje bivše trenere u Zvezdi, Tomu Milićevića i Vladimira Petrovića Pižona.

FOTO: FK Crvena zvezda
FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je danas objavila nastavak serijala ‘Legende Marakane’ i priču sa Miodragom Petrovićem Mališom, golmanom koji je u Crvenoj zvezdi od prvog dana njenog osnivanja.

Ovoga puta Mališa Petrović prisetio se osvajanja prve šampionske titule i radosti koju su crveno-beli doneli svojim navijačima te 1946. godine. Bila je to titula prvaka Srbije jer te sezone nije postojalo savezno prvenstvo. Ono je na osnovu plasmana u republičkim prvenstvima formirano naredne sezone. Zvezda je tako prvu titulu šampiona Srbije osvojila još 1946. čak 61 godinu pre one zvanične 2007. godine. Sve glasnija su razmišljanja da bi klub trebalo da traži način da se ta titula prizna kao zvanična.

(Izvor: youtube / Crvena zvezda)
0
0
3 Komentara
    • Nece valjda da sedi sa onima sa JNA . Ovo je nasa uprava i vreme ce pokazati dali su lopovi ili su dobro radili . Lopovi u zatvor .

      0
      0
      Odgovori
  1. ..Deki, sa njim je i razgovor ‘rizican’, zipa da te ne ‘zarazi’, posebno sada, kada TU ‘vlada’ nezdrava klima, kao i citav ‘ambijent’-diSmrrrr na dekravinuuu !. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter