6
Evrokup

FOTO: STARSPORT

CRNO-BELI NA PUTU ZA POLJSKU: Obistinila se loša očekivanja

Objavljeno: 19.12.16 u 11:05

Partizan je na gostovanje u Ligi šampiona krenuo bez Aleksandra Džikića i tri povređena igrača.
Sutra će crno-beli igrati protiv Zjelone Gore u Poljskoj, a ekipu će predvoditi pomoćni trener Nenad Čanak. Kako je ranije najavljeno, zbog bolesti nije putovao strateg srpskog tima .

NIJE MOGLO GORE: Partizan u Poljsku putuje bez četvorice igrača, ali i bez trenera?!

Pored Džikića, među putnicima za duel sa Stelmetom se nisu našli Frenk Robinson koji je takođe bolestan, Novica Veličković zbog pvorede skočnog zgloba i Mihajlo Andrić kojeg muči povreda leđa. Od derbija, na raspolaganju stručnom štabu Partizana nije Đorđe Majstorović.

Meč je ne programu sutra od 18.30 časova, Partizan trenutno zauzima četvrtu poziciju u grupi E sa skorom 5-4, dok je Zjelona Gora šesta i ima četiri pobede i pet poraza.

0
0
6 Komentara
  1. Kad bi sa ovim sastavom izasli na megdan Zvezdi,grantovano bi bilo 102-33 za srpski ponos u svetim crveno belim bojama.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..ima ponovo ‘neke’ simbolike s’ putovanjem u Poljsku i to bas sada, kada smo u ‘velikim’ problemima, kako zdravstveno, tako i sa TESKE pozicije kluba-aparthejd, autokratija, totalitarizam..uperen protiv KKP !!! Poruka Nenadu od mene je sledeca: Da uzme pelcer od poljaka, obzirom da imaju iskustva iz svoje proslosti, Gdanjsk ’80, kada su ‘tenkove’ slali na…Gdanjsk-podeljen grad, poceo 2 Sv. rat napadom na Poljsku od strane hitlera !! Ponovo se stvara narodni OTPOR totalitarizmu i LIGA NARODA-DECE PARTIZANA !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Xqxaxaxaxaxaxaxxaxxaxaxxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxxaaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxxaaxaxaxxaxaxaaxxax
      Koliko me zasmejash time sto pucas po shavovima, choveche

      0
      0
      Odgovori
  3. UMESTO DA DOVEDU IGRAČE ONI SE SPRDAJU I UPADAJU U STUPICE ČORAVE KOKOŠKE PUDLE.MARJANOVIC IM POVREŠĐEN VISE OD MESEC DANA I UMESTO DA DOVEDU NEKOG NA NJEGOVO MESTO ONI NISTA.E MOJ PEKOVICU OVAJ TI JE KLUB DONIO SLAVU A TI PRODAJES SE ZA VECERU

    0
    0
    Odgovori
    • Samo ti nedostaje XXAAXXAA na kraju komentara…ili si GdK,koji menja nikove kao carape ili se jos jedan glupan pojavio da komentarise materiju u koju se ne razume.Kao prvo,ne znas ni kako se zove igrac svog malog i propalog kluba,koji je povredjen.Kao drugo,doveli ste 11 novih igraca a ti bi jos da dovodis,iako vam preti katanac,tuzila vas 3 bivsa igraca,kojima dugujete kintu.Drzava vam pumpa lovu na racun ali dugovi su ogromni.Nije Pekovic lud da daje svoj novac za propali klub.Zato,popij neki lekic i nemoj da preskaces sledovanje,vidis da odmah varnicis.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter