2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA: Mega Leks zakucan za dno tabele, Olimpija preveliki zalogaj

Objavljeno: 18.12.16 u 18:46

U prvom meču dana u regionalnoj ABA j.t.d. ligi košarkaši Mega Leksa poraženi su od Olimpije u Ljubljani rezultatom 82:69.

Košarkaši Mega Leksa uspeli su da pariraju domaćinu samo u prvoj deonici koja je završena nerešenim rezultatom (19:19), ali je već druga donela prevagu u korist slovenačkog tima.

Olimpija je stigla do dvocifrene prednosti, na kraju poluvremena imala je vođstvo od osam poena (41:33), da bi u trećem kvartalu došla do ogromnog vođstva od 20 poena, pošto je taj period dobila sa 21:9. Jasno je, odbrana je donela prevagu, a može se smatrati i očajan napad Dejana Milojevića.

Do kraja meča sve je bilo samo otaljavanje posla u režiji domaće ekipe, koju je večeras predvodio bivši igrač Mega Leksa, Nikola Janković, sa 19 poena. Hrovat je ubacio 17.

Sa druge strane, Čančar je imao 22 poena, a jedini dvocifreni je bio još samo Spasojević sa 13 poena.

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0
2 Komentara
  1. ..sve je izglednije utapanje mege u ..svasta se sprema..maske ce pasti..Sasa na celu rep… Sasa na celu KSS..Miloje je na odlicnom putu..PEK je odlican ‘zaklon’..ZOC se nudi da pomogne..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter