5
Evrokup

FOTO: STARSPORT

FIBA LIGA ŠAMPIONA: Partizan u opasnoj seriji, Novica razbio bogati Bešiktaš

Objavljeno: 14.12.16 u 22:23

U 9. kolu E grupe FIBA Lige šampiona Partizan je pred 6.000 gledalaca u dvorani ‘Aleksadnar Nikolić’ savladao Bešiktaš 86:71 (18:16, 26:25, 20:23, 22:7).

Nova sjajna partija čete Aleksandra Džikića. U najzad lepo popunjenom Pioniru pao je bogati turski Bešiktaš 86:71. Crno-beli su rivala slomili u poslednjoj četvrtini kada su mu dozvolili da postigne svega sedam poena, naspram 22.

Utakmica je do poslednjih deset minuta bila u stalnoj ‘klackalici’. Partizan je najveću prednost imao u drugoj četvrtini kada je vodio 39:33, ali su se Turci brzo vratili na 39:39 i od tada su se dva tima samo menjala u vođstvu. Odluka je pala u poslednjih deset minuta.

Tada kao da je četa Aleksandra Džikića ubacila u ‘petu brzinu’. Partizan je poveo 66:64 poenima Veličkovića, Štimac je vratio na 66:66, a onda je počela neverovatna serija. Crno-beli su napravili 12:0 i pobednik je bio rešen. Na kraju velikih 15 razlike za Partizan i pobeda zata vredna.

‘Parni valjak’ je do pobede vodio Veličković sa 20 poena, Hečer je dodao 14, Birčević 12, a Marinković je dodao 11 poena. Sa druge strane istakao se Klark sa 17 poena, Štimac je ubacio 15, a Strouberi 10.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]PARTIZAN: Robinson 8, Ratkovica 3, Vrabac 2, Marinković 11, Veličković 20, Birčević 12, Koprivica, Andrić 7, Hečer 14, Pot 3, Karahodžić, Luković 6.
BEŠIKTAŠ: Guler, Klark, Edž, Vejseloglu, Štimac, Tompson, Rol, Sanli, Stroberi, Sipahi, Vims, Karaman[/stextbox]

Partizan

0
0
5 Komentara
  1. I u kupu Mitra Mirića dogodilo se čudo!!! Junaci kikiriki kluba pobedili naj naj naj bolji tim u galaksiji a i šire ako niste znali. Ovo će prepričavati čukun unucima kao dan kada je Mitar Mirić sa ponosom istakao kako će najbolji kikiriki dati Novici KIKIRIKIJUUUUUUUUUUUUU

    0
    0
    Odgovori
  2. Novica Ubica, odjavio turke i poturicu iz limenki, k’o Milos Obilic-NEKADA i nas Marko KRALJevic-DANAS.!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. RAZBICE NAS KKP I CRVENI NATURALIZOVANI TURSKI KLUB-LOPOVSKI, SA NOVICOM NA CELU !!! ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA !!! STOP LOPOVIMA SA MRAKANE I SUDIJSKOJ OTIMACINI -KOSANOVIC JE U PRAVU 100% !!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Stimcu na grudima zastava predaka voljenog crvenog kluba !!! Obrisao je Novica parket u Srpskoj prestonici s’njom, k’o i decenijama sto generacije i deca Partizana ponosno, casno-RADEEEE .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter