3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PENAL ILI NE: Da li je Radnik oštećen protiv Crvene zvezde? (VIDEO) (ANKETA)

Objavljeno: 14.12.16 u 18:40

U 51. minutu utakmice između Crvene zvezde i Radnika iz Surdulice, došlo je do duela Merdovića i Petkovića, nakon čega je fudbaler Radnika izgubio ravnotežu. Sudija Danilo Grujić je ostao nem i nije pokazao na belu tačku.

U jeku napada Crvene zvezde, kontra Radnika je završena padom Luke Merdovića nakon kontakta sa Markom Petkovićem, ali Danilo Grujić nije svirao jedanaesterac.

Ta odluka je izazvala popriličan revolt kod navijača Partizana, koji su na Tviteru osulu pravu paljbu po Zvezdi, FSS i sudiji Grujiću.

 Da li je penala zaista bilo? Na to pitanje bi trebalo da odgovori sudijska komisija, mada je na osnovu snimka teško proceniti da li je bilo kontakta nogama, dok je, ukoliko je sudija Grujić propustio da svira penal zbog povlačenja, isto trebalo da učini i na samom početku meča, kada je u sličnoj situaciji, prilikom starta nad Srnićem, odmahnuo rukom.

Oba snimka su pred vama, vi procenite koji je bio „čistiji“:

(Youtube/Volim Sport TV)

Ko je oštećen za jedanaesterac, Radnik ili Zvezda?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0
3 Komentara
  1. Kada je djurdjevic dao gol cuki u prvom minutu,metar je bio u ofsajdu,drugo golman cuke kako je reaogavo vidi se iz aviona namestaljka, grobari pljujte malo po svom klubu…namestate ne zna se broj ali napada je najbolja odbrana……

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter