6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Penal i komičan autogol za Zvezdinu pobedu na Božovićevom oproštaju (VIDEO)

Objavljeno: 14.12.16 u 18:02

Utakmica koja bi veoma lako mogla da bude poslednja Miodraga Božovića na poziciji šefa stručnog štaba Crvene zvezde završena je pobedom Beograđana protiv Radnika u Surdulici od 2:1.

Meč nije počeo dobro po Zvezdu, mada su crveno-beli prvi pripretili, ali je start nad Srnićem okarakterisan kao dobar, pa sudija Grujić, uprkos protestima, nije dodelio jedanaesterac gostujućem timu.

U 10. minutu mladi Stojanović je promašio loptu nakon ispucavanja iz zadnje linije Surduličana, njegov kiks je iskoristio Nikolić i rutinski savladao Supića za 1:0.

To je dodatno motivisalo fudbalere Zvezde, počeli su ozbiljnije da napadaju, da bi u 25. minutu start nad Srđanom Plavšićem bio okarakterisan kao jedanaesterac, što je Dušan Anđelković pretvorio u izjednačenje.

(Youtube/Volim Sport TV)

Imali su fudbaleri Zvezde inicijativu u drugom poluvremenu, ređale su se šanse, a najozbiljnije su bile prilike Petra Orlandića, Srđana Plavšića i Gelora Kange u rasponu od desetak minuta, ali je realizacija izostala.

Ipak, muke crveno-belih prekratilo je dete Partizana i jedna od većih mladih nada srpskog fudbala, napadač Igor Zlatanović, koji je nespretnom intervencijom doneo Zvezdi pobedu kojom su večitom rivalu Partizanu otišli na devet poena prednosti, pred Partizanov meč koji je sutra na programu u Humskoj protiv Spartaka.

(Youtube/Volim Sport TV)

RADNIK – CRVENA ZVEZDA 1:2 (1:1)

(Nikolić 10, Zlatanović 86 – Anđelković 25 pen)

Surdulica

Stadion Radnika

Kapacitet: 3.300

Sudija: Danilo Grujić (Niš)

Žuti kartoni: Đorić, Radović, Milinković (Radnik), Orlandić (Crvena zvezda)

Radnik: Čančarević – Mladenović, Vuković, Milovanović, Pejčić – Đorić, Merdović – Mišan (od 66. Zlatanović), Nikolić, Milinković – Radović.

Crvena zvezda: Supić – Petković, Stojanović, Fibel, Anđelković – Le Talek, Poletanović, Plavšić, Kanga, Srnić (od 80. Ilić) – Orlandić (od 73. Sikimić).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
6 Komentara
  1. Neverovatno! Od 54 bodova sudije i sklanjanje protivnika su im doneli 45!? Ne znam kad, ali znam da UEFA mora da reaguje i reagovace…nebitno, neka bude i za 5 godina…i za Sajberovu istinu smo cekali decenijama. A kad bude reagovala UEFA onda cete pozeleti sudbinu Rendzersa…ni to necete dobiti!

    0
    0
    Odgovori
    • Vatikanac prica o postenju?! Kako ste pobedili Napredak u Lavoru? Ako ti se ne svidja Ustaso, ti se vrati sa svojim klubom u zemlju osnivanja!

      0
      0
      Odgovori
    • Koja namestaljka, sabane?Borili su se do zadnjeg minuta kao da ce tog trenutka da ispadnu iz lige.Da decko nije slucajno dao autogol,sad bi ti i tvoji istomisljenici pricali drugu pricu,kako nije bilo namesteno da zato Zvezda nije mogla da dobije.Provaljeni ste,jednu istu pricu vrtite uvek ali to ste vi,bez obraza i morala.Uostalom,taj Radnik vi niste mogli da dobijete prethodne sezone u Surduici a u Bgd ste morali da namestite na poluvremenu jer su vodili na lavoru sa 2’0 na poluvremenu.

      0
      0
      Odgovori
  2. Bozovicu,ne bih te vise zadrzavao…da li mi moramo svakoj ekipi da dajemo gol fore iz nasih kardinalnih gresaka pa posle da jurimo.Opet smo srecno dosli do pobede ali to nece trajati zauvek.Na stranu tezak teren ali igra se ne vidi ni od korova.Svaki napad protivnika je panika u nasim redovima a jedino su igrali Kanga,Plavsic i Andjelkovic kako bi trebalo,ostali statiraju.Orlandic i Sikimic ne zasluzuju ni da treniraju u Zvezdi a kamo li da se nadju na terenu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter